Μην το δοκιμάσετε ποτέ στο σπίτι…

Μην το δοκιμάσετε ποτέ στο σπίτι…

Μην το δοκιμάσετε ποτέ στο σπίτι…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Είναι εκπληκτικό το πώς βάζουμε όλοι τη φαντασία μας να δουλέψει, έτσι όπως είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι κι εργαζόμαστε απ’ αυτό εδώ και είκοσι μέρες, με καταιγισμό πληροφοριών μέσω του διαδικτύου.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του ο ΣΕΓΑΣ δημοσιεύει μηνύματα-συμβουλές προστασίας από τον κορωνοϊό πρωταθλητών μας στον στίβο και παρουσιάζει παράλληλα μέρος της προετοιμασίας τους σε κλειστούς χώρους.

Το τι σκαρφίζεται ο καθένας για να παραμείνει σε φόρμα δεν περιγράφεται, και μέσω της κοινωνικής δικτύωσης μπορεί έτσι να κάνει γνωστή την ευρεσιτεχνία ή την εφεύρεσή του. Τι προπονήσεις μαζί με… χορό στο σαλόνι έχω δει, τι ασκήσεις γυμναστικής παρέα με τα κατοικίδια, τι εγκαταστάσεις επί κοντώ σε αυλές…

Κάπου πρέπει να ξεδώσουν, όπως και να το κάνουμε, όσοι υπό κανονικές συνθήκες τώρα θα κάνανε γύρο του κόσμου για συμμετοχή σε μίτινγκ και άλλες διοργανώσεις πριν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ή για την πρόκρισή τους σ’ αυτούς.

Ο εγκλεισμός τελικά, οικειοθελής ή όχι, σου δίνει καλές ιδέες για τρόπους αξιοποίησης του χώρου και του χρόνου, και κάποιες απ’ αυτές μάλιστα είναι πολύ καλές. Απλώς δεν χρειάζεται η υπερβολή τώρα που έχει ανακοινωθεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες πάνε για το 2021 κι έτσι έφυγε ένα βάρος απ’ όλους. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκτυλίσσονταν σκηνές απείρου κάλλους και θ’ αφορούσαν κυρίως τον τρόπο προετοιμασίας πριν το ταξίδι για τη συμμετοχή κι αφού χαλάρωσαν τα μέτρα προστασίας.

Η κοινωνική δικτύωση χρειάζεται μέτρο, να μην ξεφεύγει ο καθένας, έστω κι αν έχει τώρα το άλλοθι της παραμονής για μέρες ολόκληρες μέσα σ’ ένα σπίτι. Καλό είναι να δώσουμε περισσότερη σημασία στον εαυτό μας και να μην γίνει ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα τάμπλετ …προέκταση του χεριού μας. Είμαι σίγουρος ότι μετά από μήνες θα έχουμε να λέμε για όσα προσπαθήσαμε: «Μην το δοκιμάσετε ποτέ στο σπίτι…», αναγνωρίζοντας έτσι και οι ίδιοι πόσο υπερβάλλαμε.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης