«Να προνοήσουν ένα τσουκάλι - ένα πουγγί για όλους»

«Να προνοήσουν ένα τσουκάλι - ένα πουγγί για όλους»

«Να προνοήσουν ένα τσουκάλι - ένα πουγγί για όλους»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 624 ΦΟΡΕΣ

Λάβαμε από αναγνώστριά μας και δημοσιεύουμε:

«Απανωτές έρχονται οι ακυρώσεις στις κρατήσεις των ξενοδοχείων και όχι πλέον για τον Μάιο αλλά και για τον Ιούνιο, δεδομένου ότι κανένας εφησυχασμός και καμία αισιοδοξία δεν μπορούν να ορθοποδήσουν πριν από τον μήνα Ιούνιο.

Στο άμεσο μέλλον διαφαίνονται τρία σενάρια.

Πρώτον, οι άνθρωποι να κοιτάξουν να μαζέψει ο καθένας τα συντρίμμια της ψυχής του από κάποιο πένθος ή οικονομική καταστροφή και να μην ταξιδέψουν καθόλου.

Δεύτερον, οι άνθρωποι θέλοντας να «ξεπλυθούν» από τον ψυχολογικό εγκλεισμό και τον πόνο να αφεθούν στην ευεργετική ιδιότητα του καλοκαιρινού ήλιου και να δώσουν προτεραιότητα σε ένα διάλειμμα ταξιδιωτικό πριν κλειστούν ξανά στις ψυχρές χειμωνιάτικες χώρες τους για να λύσουν τα όποια προβλήματά τους.

Τρίτον, οι άνθρωποι να μοιραστούν σε αυτούς που τους πήρε από κάτω το ποτάμι και σε αυτούς που δεν το βάζουν κάτω, οπότε ο Τουρισμός να βαδίσει σε μεσαία ή πολύ χαμηλά επίπεδα.

Γι’ αυτό η κυβέρνηση θα πρέπει να προετοιμάζεται και για την περίπτωση εκείνη του να συνδράμει όλον αυτόν τον κόσμο των εργαζομένων στον τομέα του Τουρισμού-ιδιοκτητών και υπαλλήλων- που, όντας εποχιακός, θα χρειασθεί υποστήριξη στο θεμελιακό θέμα πλέον της διαβίωσης για όλους τους χειμερινούς μήνες μέχρι την επόμενη τουριστική περίοδο.

Για τον τυχόν καιρό λοιπόν των ισχνών αγελάδων να προνοήσει όχι αλλού για «ψίχουλα» και αλλού για «παντεσπάνια» αλλά για «ένα τσουκάλι και ένα πουγγί», από το οποίο θα θραφούμε όλοι, ισομερώς».

Διαβάστε ακόμη

Ένας Καρπάθιος στο μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο μεταφορών και κινητικότητας στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας!

Γ. Σακελλαρίδης για Νίσυρο: Το μήνυμα της πολιτείας είναι «θα μπλέξετε, μείνετε καλύτερα σιωπηλοί»

«10201» το νέο 5ψήφιο νούμερο για καταγγελίες παραβατικότητας ανηλίκων

Όλγα Κεφαλογιάννη: Δημιουργούμε τις συνθήκες για μία νέα αρχή για τον ελληνικό Τουρισμό

Στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Θανάσης Στάμος

TUI: Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου και Ακρόπολη στα πιο δημοφιλή μνημεία για το 2024

Τραγούδι ηχογράφησε ο δήμαρχος Λειψών

Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών