Τα ίδια και χειρότερα χθες στις τράπεζες του νησιού μας

Τα ίδια και χειρότερα χθες  στις τράπεζες του νησιού μας

Τα ίδια και χειρότερα χθες στις τράπεζες του νησιού μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Χειρότερη ήταν χθες η κατάσταση έξω από τις τράπεζες της περιοχής μας με τους συναλλασσόμενους να συνωστίζονται σε ουρές για να εξυπηρετηθούν, παρά τις όποιες απαγορεύσεις ισχύουν για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Από νωρίς το πρωί έως και το μεσημέρι αρκετοί συμπολίτες μας κάθε ηλικίας βρέθηκαν έξω από κάποιο από τα υποκαταστήματα τραπεζών της πόλης μας προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές τους συναλλαγές είτε στα ΑΤΜ είτε μέσα στις τράπεζες.
Οι περισσότεροι φορούσαν γάντια αλλά και μάσκα και προσπαθούσαν να τηρήσουν την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας, ωστόσο αυτό δεν ήταν πάντα εφικτό.

Τι και αν οι αρμόδιοι τραπεζικοί υπάλληλοι ζητούν από τους συναλλασσόμενους να προσέρχονται στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για μόνο πολύ επείγουσες συναλλαγές και μόνο για αυτές που δε δύναται να γίνουν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (e-banking) ή μέσω των μηχανημάτων ΑΤΜ. Οι συμπολίτες μας έχουν διαφορετική άποψη και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από στελέχη τραπεζών, δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου κλήθηκαν να εξυπηρετήσουν όχι και τόσο αναγκαίες περιπτώσεις, ενώ κάποιοι άλλοι περίμεναν άδικα στην ουρά για να εισέλθουν στην τράπεζα, καθώς τελικά η συναλλαγή τους γινόταν γρήγορα και εύκολα από το ΑΤΜ. Η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα και επειδή από ότι προκύπτει από τις εικόνες που είδαμε τις τελευταίες ημέρες έξω από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας, απλώς το λέμε και δεν το εννοούμε, η κυβέρνηση εξετάζει ακόμα αυστηρότερα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου