Λειτουργήστε ως απλοί παρατηρητές και όχι ως ειδικοί, είναι ανώδυνο

Λειτουργήστε ως απλοί παρατηρητές και όχι ως ειδικοί, είναι ανώδυνο

Λειτουργήστε ως απλοί παρατηρητές και όχι ως ειδικοί, είναι ανώδυνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Μην ανησυχείτε καθόλου και κυρίως μην σπαταλάτε χρόνο για να κρατάτε σημειώσεις ή να παίζετε παιχνίδια με τη μνήμη σας.

Όλα θα καταγραφούν και καταγράφονται ήδη δηλαδή από τους ειδικούς. Η πανδημία αφήνει ήδη σημάδια και αυτά θ’ αξιολογηθούν σε βάθος χρόνου.

Αυτή η απίστευτη κατάσταση θ’ αποτελέσει σίγουρα αφορμή για να χυθούν τόνοι από μελάνι σε εφημερίδες και βιβλία στο άμεσο μέλλον και ειδικά αν καταφέρουμε και τη… σκαπουλάρουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Οι επιπτώσεις ήδη φαίνονται, και στον αθλητισμό υπάρχουν εκείνοι με τις γνώσεις για την εξαγωγή πολύτιμων συμπερασμάτων για το πώς ήμασταν και με ποιο τρόπο θα πορευτούμε, αξιοποιώντας ό, τι μας συνέβη, όχι για να μην ξανασυμβεί, αλλά για να το εκμεταλλευτούμε σωστά και να γίνουμε καλύτεροι.

Να δείτε λοιπόν τι πηχυαίοι τίτλοι θα προκύψουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο… Κάτι έρευνες και ανάδειξη ανθρώπων που πριν δεν τους ξέραμε ούτε κατ’ ελάχιστον.

Οι ειδικοί επιδημιολόγοι και ψυχολόγοι στον αθλητισμό ήδη …προελαύνουν και αυτό θα γίνεται επί αρκετούς μήνες. Απλώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε και να μην εντυπωσιαστούμε με ό, τι θα διαδραματιστεί μπροστά στα μάτια μας με αφορμή τα όσα συνέβησαν και θα συμβούν.

Πιστεύω μάλιστα πως κάποιοι παράγοντες του αθλητισμού άρχισαν ήδη να στηρίζονται σ’ αυτούς, για ν’ απεμπλακούν από τον κυκεώνα αυτές τις μέρες και να έχουν τα εχέγγυα να λειτουργήσουν σωστά όταν θα έχει ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

Όρεξη να ‘χετε να διαβάζετε λοιπόν τα όσα θα γραφτούν παντού, όμως πρέπει, χωρίς, όπως είπα, να κρατάτε σημειώσεις τώρα, να μπορείτε να τα αξιολογήσετε σωστά και να μην τολμήσετε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτά αφήστε τα για τους ειδικούς, είτε τους συμπαθείτε είτε όχι.

Λειτουργήστε ως παρατηρητές, είναι ανώδυνο και βοηθά πολλές φορές να ξεπεράσετε τη δική σας εσωτερική κρίση. Κι αυτά δεν σας τα λέει ένας ειδικός, αλλά ένας απλός παρατηρητής.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας