Γιώργος Κουμέντος: «Τι ποδόσφαιρο να παίξουμε;»

Γιώργος Κουμέντος:  «Τι ποδόσφαιρο να παίξουμε;»

Γιώργος Κουμέντος: «Τι ποδόσφαιρο να παίξουμε;»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 205 ΦΟΡΕΣ

Αρνητικός ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μαριτσών στο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και ζητάει την ακύρωσή τους

Αρνητικός ως προς την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου μέσα στο γήπεδο είναι ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μαριτσών Γιώργος Κουμέντος.

Ο ίδιος με έγγραφη τοποθέτηση που έκανε, είναι υπέρ της άποψης για ακύρωση της χρονιάς τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «κανείς δεν θα έχει όρεξη για να παίξει ποδόσφαιρο». Αναλυτικά, όλη η τοποθέτησή του είναι η ακόλουθη:

«Ακούω διάφορες απόψεις για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην κατηγορία μας, ποιος θα ανέβει, ποιος θα πέσει και καταλαβαίνω ότι δεν έχετε καταλάβει πώς έχει η κατάσταση.

Τι ποδόσφαιρο να παίξουμε; Σε ένα ή δύο μήνες η κατάσταση θα είναι ίδια και χειρότερη. Στη Ρόδο δεν έχει γίνει κορύφωση ακόμη,, αλλά θα έρθει, να είστε σίγουροι για αυτό. Γιατί όταν μένεις σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις.

Στην Ιταλία όλοι σπίτι είναι και όμως έχει τόσες χιλιάδες νέα κρούσματα. Όταν μένεις σπίτι, προφυλάσσεις το σύστημα υγείας από τη συμφόρηση, να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί δηλαδή. Ούτε όρεξη για ποδόσφαιρο, ούτε για ανόδους ούτε για υποβιβασμούς. Ακόμα, θα δώσετε το πρωτάθλημα σε ομάδες χωρίς αυτό να έχει τελειώσει; Δηλαδή αν ο κορωνοϊος ερχόταν στη Ρόδο τα Χριστούγεννα θα το παίρναμε εμείς με ένα γύρο να απομένει;

Μάλλον όχι. Το πιο σωστό είναι η χρονιά να οριστεί ως μη γενόμενη, γιατί αν συνεχιστεί και κάποιος αρρωστήσει, θα αρρωστήσουν και οι συμπαίκτες του και οι οικογένειές τους, τότε να δείτε πανηγύρι. Τέλος, όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές, με αβεβαιότητα για το μέλλον , τι θα κάνουμε με τις ομάδες μας, με τις δουλειές με το μέλλον μας γενικότερα. Μπόρα είναι και θα περάσει, αν χαθεί μια χρονιά δεν θα γίνει τίποτα. Του χρόνου θα έχει πρωτάθλημα, αν όμως κάποιος νοσήσει και πεθάνει δεν υπάρχει γυρισμός.

Υ.Γ. Για να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα με κάποιους. Ο Ρέινα νόσησε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αθλητής παγκόσμιας κλάσης, με εκατομμύρια στην άκρη. Ο Ρουστού, από τους μεγαλύτερους Τούρκους τερματοφύλακες της ιστορίας της είναι στην εντατική. Μήπως θέλετε να έχουμε και εδώ τέτοια; Τροφή για σκέψη».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας