«Η Ρόδος δεν σταματά»

«Η Ρόδος δεν σταματά»

«Η Ρόδος δεν σταματά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 149 ΦΟΡΕΣ

Με ανακοίνωση τους οι «πράσινοι» ενημερώνουν τον κόσμο ότι η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με …ατομικές προπονήσεις ενώ άπαντες είναι σε καθημερινή επαφή μέσω διαδικτύου

Η Ρόδος δεν έχει …κατεβάσει ρολά! Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία τονίζει πως ο σύλλογος εξακολουθεί να λειτουργεί με ατομικές προπονήσεις αλλά και με επικοινωνία μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η Ρόδος δεν σταματά και για να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας, ο προπονητής μας Κώστας Βελιτζέλος από το σπίτι του και οι ποδοσφαιριστές μας σε συνεχή καθημερινή επαφή μαζί του με τηλεδιασκέψεις, ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η Ρόδος προπονείται πέντε φορές την εβδομάδα και κάνει δύο εβδομαδιαία ρεπό. Οι προπονήσεις είναι με ειδικά προγράμματα, ανάλογα τον χώρο που ο κάθε ποδοσφαιριστής κάνει προπόνηση. Αυτά τα ειδικά προγράμματα με εφαρμογές, παρακολουθούνται μέσω GPS.

Ο κ. Βελιτζέλος έχει συνεχή επαφή και καθημερινή επαφή με τους παίκτες μας για διόρθωση λαθών ή παρατηρήσεις. Ακόμη το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας έχει επεξεργασθεί βίντεο από τους αγώνες, με παρατηρήσεις και σχόλια για κάθε περίπτωση και για κάθε ποδοσφαιριστή.

Η Ρόδος θα είναι έτοιμη, κάτω από τις σημερινές αντίξοες συνθήκες για κάθε παραπέρα βήμα! Οι φίλοι της Ρόδου οφείλουν τώρα να μένουν στα σπίτια τους: ΟΛΟΙ μαζί θα χαρούμε μια μεγάλη άνοδο και όταν αυτή η περιπέτεια τελειώσει θα ξαναβρεθούμε για να σηκώσουμε ψηλά το Ελάφι.

Σημειώνουμε πως πέραν όλων των σημερινών συγκυριών, η διοίκηση της Ρόδου αρχίζει να προετοιμάζεται για το μέλλον της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα».

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης