Οι παίκτες του τοπικού έχουν ελάχιστη διάθεση να παίξουν το υπόλοιπο μέσα στη ζέστη

Οι παίκτες του τοπικού έχουν ελάχιστη διάθεση να παίξουν το υπόλοιπο μέσα στη ζέστη

Οι παίκτες του τοπικού έχουν ελάχιστη διάθεση να παίξουν το υπόλοιπο μέσα στη ζέστη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Θα ‘θελα να βρισκόμουν από μια μεριά και να άκουγα το τι θα μπορούσαν να πουν ευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο και σε απόσταση περίπου δύο μέτρων για λόγους ασφαλείας, δύο παίκτες του τοπικού μας.

Πώς βιώνουν τη ζωή και τη μάχη με τον κορωνοϊό και τι λύσεις μπορούν να προτείνουν από την προηγούμενη παρουσία τους με αγωνιστικούς ρυθμούς, τώρα προς το τέλος της περιόδου.

Η επικρατούσα άποψη έχει να κάνει με το ότι είναι αρκετά δύσκολο ν’ αναγκάσεις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να παίξουν τον Μάιο και τον Ιούνιο ακόμη, έτσι απλώς ως τεστ …κράσεως.

Μα και για να τους αναγκάσεις θα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα με πειθώ και να τους αποδείξεις ότι με την κίνηση αυτήν μπορούν να βγουν μόνο κερδισμένοι.

Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να σκαρφιστεί η ΕΠΟ για την άνοδο και τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην περίπτωση της μη ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες έχουν, κι αυτό είναι σίγουρο, ελάχιστη διάθεση να παίξουν το υπόλοιπο μέσα στη ζέστη, λες κι αυτό είναι αναγκαίο, ας πούμε, για λόγους τηλεοπτικών δικαιωμάτων…

Τι θα το κάνουμε εδώ, Μουντιάλ στο Μεξικό το 1986, που για να παρακολουθεί ο κόσμος λόγω διαφοράς ώρας τα παιχνίδια στην Ευρώπη, τους έβαζαν κι έπαιζαν καταμεσήμερο με 35 βαθμούς και πάνω;

Γι’ αυτό χαιρόμαστε ώρες ώρες με τον ερασιτεχνισμό στην μπάλα, γιατί σε βοηθά να παίρνεις αποφάσεις απλές, χωρίς αναλύσεις και περισπούδαστες ανακοινώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους