Μέτρα στο νησί της Κάσου για το θέμα του κορωνοϊού

Μέτρα στο νησί της Κάσου για το θέμα του κορωνοϊού

Μέτρα στο νησί της Κάσου για το θέμα του κορωνοϊού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Από τον δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου, εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:


«Ενημερώνουμε τους κάτοικους του νησιού ότι ως δημοτική αρχή λαμβάνουμε συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού στην τοπική κοινωνία, και κατ’ εφαρμογήν αυτών των μέτρων, ολοκληρώθηκε o πρώτος κύκλος απολυμάνσεων σε όλα τα δημόσια και δημοτικά κτήρια, όπως στα σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού, στο ΠΠΙ Κάσου, στο Δημοτικό κατάστημα στον Αστυνομικό και Λιμενικό σταθμό, στο ΚΕΠ, στο Αεροδρόμιο, στο σταθμό αναμονής επιβατών στο λιμάνι της Κάσου, στον ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΤΑ,Τράπεζα καθώς επίσης και σε όλα τα οχήματα δημόσιας χρήσης (2 λεωφορεία, οχήματα Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου, απορριμματοφόρο, περιπολικό, ασθενοφόρο, όχημα Λιμενικού Σώματος κ.λπ.).


Στο αμέσως επόμενο διάστημα έπονται Απολυμάνσεις στους δρόμους και στις πλατείες των οικισμών του νησιού.
Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου έχει προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για την επίτευξη αυτού, θα ακολουθήσουν κι άλλοι κύκλοι απολυμάνσεων. Έχουμε έμπρακτα επιδείξει την κοινωνική αλληλεγγύη και την υπευθυνότητα που οι περιστάσεις απαιτούν για την προστασία των πολιτών και εφιστούμε την προσοχή όλων για την τήρηση των προβλεπόμενων από την πολιτεία μέτρων.


Στόχος μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η θωράκιση των ευπαθών ομάδων του νησιού, γι’ αυτό το λόγο βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον, η υπευθυνότητα και η συνεργασία όλων μας κρίνεται απαραίτητη».

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο