Νέα Δημοκρατία Δωδεκανήσου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας δίνει συμβουλές για την παιδεία…»

Νέα Δημοκρατία Δωδεκανήσου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας δίνει συμβουλές για την παιδεία…»

Νέα Δημοκρατία Δωδεκανήσου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας δίνει συμβουλές για την παιδεία…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές Νότιας και Βόρειας Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, η Διοικούσα Επιτροπή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στην Παιδεία και την ασφάλεια των παιδιών και μας δίνει συμβουλές!

Για σκέψου τι θα γινόταν αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Κανένας δεν θέλει να το σκέφτεται. Δεν τολμά κανένας να φανταστεί τι θα γινόταν στον χώρο της Υγείας και κατά συνέπεια σε όλους τους άλλους τομείς, αφού η Υγεία είναι το κύριο αγαθό. Θα σκεφτόταν κανένας σήμερα για λειτουργία σχολείων; Θα συζητούσαμε κάτι τέτοιο αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ; Την απάντηση τη δίνει ο ίδιος ο λαός στις καθημερινές δημοσκοπήσεις.

Κάνει τώρα λόγω ο ΣΥΡΙΖΑ για ενδυνάμωση του δημόσιου συστήματος εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που το χτύπησε ανελέητα κατά την έναρξη της εφαρμογής του, πριν μερικές εβδομάδες! Σας θυμίζουμε τις δηλώσεις του Τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκου Φίλη και της αναπληρώτριας Τομεάρχη Παιδείας κ. Μερόπης Τζούφη πριν από μερικές μέρες.

Ίσως να μην αντέχουν να το παραδεχθούν, αλλά το Υπουργείο Παιδείας τα κατάφερε και μάλιστα συνεχίζεται η εντυπωσιακή και ολοένα αυξανόμενη ανταπόκριση των μαθητών, σπουδαστών, και εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.Οι εκπαιδευτικοί βρέθηκαν αλληλέγγυοι στην τιτάνια προσπάθεια της ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ για την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία (σύγχρονη και ασύγχρονη ) στη δημόσια εκπαίδευση και απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι ο εκπαιδευτικός του δημόσιου σχολείου είναι μπροστάρης στην μάχη για την μόρφωση των παιδιών μας!

Αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ στους διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών; Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι οι ίδιοι ενέπαιζαν και ταλαιπωρούσαν χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Την μία εβδομάδα έδιναν υποσχέσεις για 18.000 μόνιμους διορισμούς, την επόμενη για 2.000 και ύστερα από 2 μήνες για 20.000 μόνιμους διορισμούς.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε και προχωράει ΑΜΕΣΑ σε μόνιμους διορισμούς ειδικής και γενικής παιδείας, τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε αντίθεση με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που, παρά τις συνεχείς υποσχέσεις τους περί διορισμού μονίμου προσωπικού, διορισμοί δεν έγιναν!

Μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ για διορισμούς αναπληρωτών εκπαιδευτικών;

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε 37.000 διορισμούς αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Πρόκειται για Ρεκόρ προσλήψεων αναπληρωτών όλων των εποχών, οι οποίες θα συνεχισθούν εντός ενός νέου νομοθετικού πλαισίου που θα βοηθήσει τα νησιά μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας παρέχει νουθεσίες για το πως οι μαθητές θα μπαίνουν στις τάξεις. Θα πρέπει όμως να ενημερωθεί ότι έχουν ήδη φτάσει στα σχολεία οδηγίες και υλικά για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Μήπως έχει αντιγράψει και πάλι αυτά που εμείς ήδη στείλαμε στα σχολεία;

Η ασφάλεια των πολιτών και πάνω από όλα των παιδιών μας αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης μας.

Αυτό όμως δεν μπορεί ούτε στο ελάχιστο να αντιγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών

Σε Κάλυμνο, Ρόδο και Κω ο Βουλευτής Βασίλης Α. Υψηλάντης

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»