Άστραψε και βρόντηξε ο Κολιάδης

Άστραψε και βρόντηξε ο Κολιάδης

Άστραψε και βρόντηξε ο Κολιάδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3549 ΦΟΡΕΣ

Πυρ και μανία ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξης Κολιάδης με τις αντιδράσεις των στιβικών ύστερα από την παρέμβασή του προκειμένου το «Καλλιπάτειρα» να είναι εφικτό να χρησιμοποιηθεί και από το ποδόσφαιρο. «Δεν πληρώνουν που δεν πληρώνουν τίποτα, δεν θα μας

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους του στίβου προκάλεσε η δήλωση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη ότι θα προβεί σε ενέργειες προκειμένου άμεσα το γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» να καταστεί λειτουργικό ούτως ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται από τις «μεγάλες» ομάδες της πόλης, τον Διαγόρα και τη Ρόδο προκειμένου να κάνουν κάποιες από τις προπονήσεις τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, εκπρόσωποι της ΕΑΣ επικοινώνησαν με τον κ. Κολιάδη και εξέφρασαν τα παράπονα και τις αντιρρήσεις τους θεωρώντας πως δεν γίνεται το ποδόσφαιρο να μπει μέσα στο «Καλλιπάτειρα». Ο πρόεδρος του Οργανισμού είναι πάντως αμετακίνητος στη θέση του και διευκρινίζει ότι όποτε μπει το ποδόσφαιρο μέσα στο στάδιο, εκείνη την ώρα δεν θα έχει προπόνηση ο στίβος. Μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», ο κ. Κολιάδης τόνισε τα ακόλουθα:

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλες ώρες θα μπαίνει το ποδόσφαιρο και άλλες ο στίβος. Εννοείται ότι δεν θα είναι την ίδια χρονική στιγμή. Πού είναι το πρόβλημα αν κάνει το χειμώνα προπόνηση η Ρόδος και ο Διαγόρας το πρωί ή το μεσημέρι πριν ξεκινήσει ο στίβος; Ποιον θα ενοχλήσουν; Δεν μπορώ να το καταλάβω.
Όλοι θέλουν να έχουν άποψη και να παίρνουν, χωρίς όμως να έχουν δώσει ποτέ κάτι. Ας μην κάνουν παρατηρήσεις από τον στίβο όταν ο ΔΟΠΑΡ έχει δώσει

30.000 ευρώ για το στρώμα και δεν μπορούν να το συντηρήσουν, βάζοντας έστω ένα κάλυμμα για να το προστατέψουν. Ας μην λένε τέτοια πράγματα όταν εδώ και καιρό οι σκύλοι μπαίνουν μέσα στο στάδιο και κάνουν την ανάγκη τους πάνω στο σκάμμα και δεν μπορούσαν να πάρουν μια τσουγκράνα να το καθαρίσουν.
Και περίμεναν να πάει ο ΔΟΠΑΡ με την «Ημέρα Καλλιπάτειρα» στις 24 Νοεμβρίου για να το καθαρίσει. Πώς μιλάει ο στίβος που με 700 – 800 αθλητές από τους οποίους εισπράττουν χρήματα δεν μπορούν να πληρώσουν μια καθαρίστρια για να καθαρίσει τις τουαλέτες;

Όλοι έχουν απαιτήσεις αλλά διερωτώμαι τι δίνουν ανταποδοτικά πίσω. Και δεν αναφέρομαι μόνο στον στίβο αλλά γενικότερα σε όλους που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις. Παντού σε όλη την Ελλάδα όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις πληρώνουν κάποιο αντίτιμο. Εδώ στη Ρόδο δεν συμβαίνει αυτό. Όλοι εισπράττουν αλλά ποια είναι η ανταποδοτικότητά τους προς τον ΔΟΠΑΡ; Τουλάχιστον θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί μας και όχι να μας λένε και πώς θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμα. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους».

Ο κ. Κολιάδης, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ζήτησα από τον στίβο να γίνει καταγραφή των επίσημων αθλητών και γυμναστών. Και αυτό επειδή δεν θέλω τα παιδιά να κάνουν προπονήσεις με γυμναστές οι οποίοι δεν είναι πιστοποιημένοι.

Το έχω περάσει και εγώ όταν ήμουν μικρός και είχα πρόβλημα με τα πόδια μου. Το έχω ζητήσει από τις 10 Δεκεμβρίου και ακόμη δεν έχω πάρει τη σχετική λίστα. Δυστυχώς έχουν μη πιστοποιημένους γυμναστές. Υπάρχουν σωματεία που δεν έχουν καν βιβλία. Και πώς εισπράττουν από τους γονείς; Και αν γίνει κάτι σε ένα παιδάκι; Ποια είναι τα έξοδα των σωματείων, μπορούν να μας πουν; Χώρο έχουν. Ρεύμα δεν πληρώνουν. Νερό δεν πληρώνουν. Ποιο είναι το έξοδό τους; Κανονικά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να πληρώνουν.
Οι προπονήσεις έπρεπε να γίνονται δωρεάν. Έχουν …ξεζουμίσει όλους τους γονείς για να μπορούν τα παιδιά να κάνουν αθλητισμό. Με συγχωρείτε αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μας».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους