ΠΑΕ Ιάλυσος: Λειτουργούν και πάλι οι Ακαδημίες

ΠΑΕ Ιάλυσος: Λειτουργούν και πάλι οι Ακαδημίες

ΠΑΕ Ιάλυσος: Λειτουργούν και πάλι οι Ακαδημίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 53 ΦΟΡΕΣ

Κανονικά λειτουργούν και πάλι οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Ιάλυσος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος. Οι προπονήσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούλιο διεξάγονται στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την Τρίτη 10 Ιουνίου επαννεκίνησαν τα τμήματα των Ακαδημιών της, ξεκινώντας προπονήσεις στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν έως τον Ιούλιο και θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από το κράτος μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID 19.

Με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Μιχάλη Χατζηνικήτα, επιχειρείται ολική αναδιοργάνωση όλων των τμημάτων με καταρτισμένους και διπλωματούχους προπονητές, με μεγάλη όρεξη για δουλειά και προσφορά στους νεαρούς αθλητές που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου.

Για την όσο καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ιάλυσος, χρέη διευθυντή της Ακαδημίας έχει αναλάβει ο κ. Αντώνης Ρίκκα, ενώ τεχνικός διευθυντής και προπονητής της ομάδας Κ-18 αναλαμβάνει ο κ. Λάζαρος Θρουμουλόπουλος.

Το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών, ανά τμήμα, είναι το ακόλουθο:
-Κ-6 και Κ-8 ο κ. Αντώνης Κουτσοκέρας.
-Κ-10 και Κ-12 ο κ. Βαγγέλης Χατζηαντωνίου
-Κ-14 και Κ-16 ο Παναγιώτης Παπαλαζάρου

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιάλυσος σας περιμένει και πάλι όλους στο γήπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Ιάλυσος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6940266811 (Αντώνης Ρίκκα)».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή