Άνοιξε τις πύλες το Σάββατο η Κοιλάδα των Πεταλούδων

Άνοιξε τις πύλες το Σάββατο  η Κοιλάδα των Πεταλούδων

Άνοιξε τις πύλες το Σάββατο η Κοιλάδα των Πεταλούδων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1050 ΦΟΡΕΣ

Άνοιξε τις πύλες της από προχθες, Σάββατο 13 Ιουνίου, η «αναγεννημένη» Κοιλάδα των Πεταλούδων για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της και φέτος το καλοκαίρι, η οποία, μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ανταποκρίνεται και πάλι στον τίτλο της ως ένα μέρος μοναδικού φυσικού κάλλους!

Το παραπάνω έκανε γνωστό χθες ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο οποίος αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ότι, μετά τα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν από την ΔΕΡΜΑΕ, με την καθοδήγηση του προέδρου της Γιάννη Ιατρίδη, ύψους 500.000 ευρώ, η Κοιλάδα άλλαξε όψη, καλλωπίστηκε και αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από την κακοκαιρία.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος έκανε επίσης γνωστό ότι, η Δημοτική Αρχή, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ, αναλογιζόμενη και την δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί, αποφάσισε μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουνίου, η είσοδος στην Κοιλάδα των Πεταλούδων να είναι ελεύθερη για το κοινό. «Η Κοιλάδα των Πεταλούδων «αναγεννήθηκε», τα καταφέραμε, με δουλειά και συνεργασία και από σήμερα θα αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό. Συνεχίζουμε το έργο μας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καμπουράκης.

Ο κ. Ιατρίδης
Επίσης σε ανάρτησή του, αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ:
«Με την στήριξη του Δημάρχου μας, Αντώνη Καμπουράκη, καταφέραμε σήμερα να ανοίξουμε την πρώτη πύλη της Κοιλάδας των Πεταλούδων μετά από μεγάλη προσπάθεια, ετοιμαζόμαστε δε για την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στην Κοιλάδα. Τα καλύτερα έρχονται γιατί έχουμε σχέδιο και όραμα».

Διαβάστε ακόμη

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank