Η Ρόδος καλωσορίζει τις δραστηριότητες του αθλητικού τουρισμού αναψυχής Surfpower

Η Ρόδος καλωσορίζει τις δραστηριότητες του αθλητικού τουρισμού αναψυχής Surfpower

Η Ρόδος καλωσορίζει τις δραστηριότητες του αθλητικού τουρισμού αναψυχής Surfpower

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1167 ΦΟΡΕΣ

Ένας νέος ποιοτικός πολυχώρος ανοίγει σήμερα στην Ιαλυσό

H Ρόδος, ένας διάσημος και προβεβλημένος τουριστικός προορισμός, είναι καταπληκτικός για περισσότερα από 25 θαλάσσια και χερσαία αθλήματα – είναι γνωστή διεθνώς, για περισσότερα από 30 χρόνια ως προορισμός για windsurfing, περισσότερα από 15 χρόνια για kitesurfing και τα τελευταία 5 χρόνια επίσης για SUP.


Όμως, η Ρόδος είναι επίσης μια θαυμάσια επιλογή και για πολλά άλλα θαλάσσια σπορ: όπως ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, γιότινγκ, κανό, και πολλά χερσαία αθλήματα: όπως ποδηλασία, πεζοπορία, ιππασία, γκολφ, αναρρίχηση, ακόμα και μηχανοκίνητα σπορ και γιόγκα και εκδρομές στη φύση και στα αξιοθέατα.

Στην παραλία της Ιαλυσού, στο νησί της Ρόδου, μια κορυφαία περιοχή για θαλάσσια σπορ στον κόσμο, μπορείτε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που προσφέρει το SURFPOWER SPORTS RESORT, ένα μοναδικό αθλητικό θέρετρο πολυτελείας, σε συνεργασία με τη Rhodes Windsurfing, Kitesurfing Academy and Other Sports and Activities. Οι εγκαταστάσεις είναι ανοικτές όλο το 24ωρο, λειτουργεί γαστρονομικό εστιατόριο, είναι φιλικές για ποδηλάτες και για ΑΜΕΑ, εξυπηρετεί οικογένειες με παιδιά και διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και τραπεζικό ATM.


Στη Ρόδο, που έχει άνεμο όλο το καλοκαίρι, με πλεονεκτική κατεύθυνση του ανέμου, παράλληλα προς τα κύματα, δημιουργείται ένα μοναδικό περιβάλλον για θαλάσσια αθλήματα. Στο SURFPOWER, ο Αχιλλέας Ε. Τζίμας, πρώην Εθνικός Αθλητής του Windsurfing, GRE-1111, και πιστοποιημένος προπονητής ιστιοπλοΐας κατηγορίας Β’ (από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), από το 1997, προπονεί ομάδες νέων και επισκέπτες – τουρίστες της Ρόδου, σε μια ποικιλία αθλημάτων στη θάλασσα και στην ξηρά, με την ομάδα έμπειρων συνεργατών του, και προσφέρει ποιότητα υπηρεσιών και γνώσεων, για να κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται άνετοι και ασφαλείς για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.


Η Εταιρεία SURFPOWER, έχει εγκαταστάσεις στην παραλία της Ιαλυσού, μια κορυφαία τοποθεσία στον κόσμο λόγω συνεχών και κατάλληλων ανέμων για windsurfing, kitesurfing και SUP, όπου διοργανώθηκαν 9 ευρωπαϊκές και παγκόσμιες πρωταθλητικές εκδηλώσεις για windsurfing. Οι εγκαταστάσεις του πολυχώρου λειτουργούν σε 24ωρη βάση, υπάρχει γκουρμέ εστιατόριο και είναι φιλικές για επισκέπτες με ποδήλατα, και για άτομα με ειδικές ανάγκες, φροντίζουν οικογένειες με παιδιά και διαθέτουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και τραπεζικό ATM. Στον πολυχώρο φιλοξενείται και οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση (συνέδρια, gala και οποιαδήποτε άλλα events).


Η Εταιρεία SURFPOWER δημιουργήθηκε με επενδυτικά κεφάλαια του Ρώσου επιχειρηματία κ. κ. Alexey V. Vlasov, που είναι από τους λίγους ξένους (ίσως και μοναδικός), που επένδυσαν σε τέτοιου είδους μικρομεσαία επιχείρηση του τουρισμού στην Ελλάδα. Όπως έχει δηλώσει ο Ρώσος επενδυτής και συνιδιοκτήτης της Εταιρείας, κ. Alexey V. Vlasov, «Η Ελλάδα που παραδοσιακά είναι προβεβλημένη κυρίως για παραθεριστικές διακοπές, δεν είναι γνωστή ως προορισμός αθλητικού τουρισμού αναψυχής, στους sports tour operators, διεθνώς, ενώ συνολικά περίπου 30 αθλήματα, που μας προσφέρει η φύση απλόχερα, μπορούν να αναδειχθούν και να γίνονται σε όλη την επικράτεια, και για 12 μήνες. Με την επανεκκίνηση ελπίζουμε ότι και οι δραστηριότητες αυτές που είναι υγειονομικά συμβατές και συνδυάζονται με τις νεότερες τάσεις των ενδιαφερόντων των τουριστών, θα ξεκινήσουν πάλι.


Άλλωστε η Ρόδος υποδέχεται πολλούς τουρίστες με αθλητικά ενδιαφέροντα για να κάνουν ή να μάθουν windsurfing και για kitesurfing, και τα τελευταία 5 χρόνια επίσης για SUP, που αναπτύσσεται διεθνώς, ραγδαία».


Το νησί της Ρόδου και το SURFPOWER προσκαλούν όλους όσοι ασχολούνται ενεργά με αθλητισμό αναψυχής, να απολαύσουν τόσο τις θαλάσσιες όσο και τις χερσαίες αθλητικές δραστηριότητες, όλο το χρόνο, σε πολυτελές περιβάλλον, με διαθεσιμότητα ποικιλίας καταλυμάτων, σε ένα προορισμό που είναι στη λίστα της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, με πολλά ιστορικά μνημεία, ψυχαγωγία και νυχτερινή ζωή.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους