Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου σε ρόλο ψυχολόγου…

Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου σε ρόλο ψυχολόγου…

Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου σε ρόλο ψυχολόγου…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 76 ΦΟΡΕΣ

Την «κράση» της υπό συνθήκες υψηλής πιέσεως δοκιμάζει εδώ και βδομάδες η ΕΑΣ Δωδεκανήσου με τη διοργάνωση των διασυλλογικών αγώνων και τη διαδικασία εκείνη για τη συνεννόηση με τα σωματεία τώρα, χωρίς να υπάρχουν πόροι από τον ΣΕΓΑΣ.

Βεβαίως οι αρμόδιοι της Ένωσης δεν μένουν μόνο στο τυπικό της κάθε διοργάνωσης και κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να μην υπάρχει ταλαιπωρία των αποστολών εντός νομού.

Αν κάποτε ήταν το μεγάλο… στοίχημα η δημιουργία ενός συστήματος αξιόλογης συμμετοχής του κάθε συλλόγου από τα νησιά μας πλην της Ρόδου, μπορείτε να καταλάβετε πόσο δυσκολεύουν οι συνθήκες τώρα, με την ομοσπονδία να διαθέτει όσα λεφτά βρίσκονται στα ταμεία της για τις μετακινήσεις στο πλαίσιο των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Τα διασυλλογικά Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’ και Παίδων-Κορασίδων πήγαν μια χαρά και το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου το στάδιο στο Κορακόνερο θα υποδεχτεί τις αποστολές για το Ανδρών-Γυναικών.

Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου σε κάθε περίπτωση καλείται να παίξει και ρόλο… ψυχολόγου, όταν οι υπεύθυνοι από τα σωματεία μας ταξιδεύουν με τα απολύτως «απαραίτητα» άτομα κι αυτά που έχουν πιθανότητες μιας καλής επίδοσης, μακριά από κάθε άλλη εμπειρία.

Το σημαντικό κομμάτι εδώ είναι να μην χαθεί το παιχνίδι της ανάπτυξης, αυτό που η ΕΑΣ Δωδεκανήσου έχει κερδίσει εδώ και χρόνια χάρις στις ικανότητες και την όρεξη για δουλειά από τους τεχνικούς της συμβούλους και τα άλλα στελέχη της.

Εκεί δεν χωράνε εκπτώσεις και πρέπει πάση θυσία, όταν όλοι πια είναι σίγουροι (όσο μπορούν) για την ασφάλεια των πιτσιρικάδων, να το παλέψουν με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης μπας και παραμείνουν οι αγώνες Παμπαίδων-Παγκορασίδων β’ στο καλεντάρι.

Δεν ξέρω κατά πόσο το σκέφτονται ακόμα και στον ΣΕΓΑΣ το θέμα αυτό, όλες οι Ενώσεις όμως οφείλουν μετά την πραγματοποίηση όλων των φετινών αγώνων να καθίσουν στο τραπέζι με… μολύβι και χαρτί και να κάνουν έναν απολογισμό με τα συν και τα πλην όλης της περιόδου αυτής, όταν και λειτουργήσαμε με τον «αυτόματο». Χρόνος υπάρχει πολύς…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού