Η ανάπτυξη στον στίβο δεν σταματά

Η ανάπτυξη στον στίβο δεν σταματά

Η ανάπτυξη στον στίβο δεν σταματά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 122 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί η αγωνιστική απραξία για ένα δίμηνο περίπου να επηρέασε τον στίβο σε κάθε επίπεδο, όπως και όλα τα αθλήματα στη χώρα μας, η ΕΑΣ Δωδεκανήσου όμως συνεχίζει να τηρεί πιστά το αναπτυξιακό της πλάνο.

Αφού λοιπόν ολοκληρωθούν τα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα μέσα στο καλοκαίρι, θα γίνει ο σχεδιασμός για τα αναπτυξιακά στην περιοχή μας.

Με τα έως τώρα δεδομένα, τον Σεπτέμβριο πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις για Παμπαίδες-Παγκορασίδες β’ με συμμετοχή αθλητών-αθλητριών ηλικίας 12-13 ετών. Τα σωματεία της Ρόδου θ’ αγωνιστούν σε όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», ενώ στο στάδιο Ξηροκάμπου θα συμμετάσχουν αυτά από Κω, Κάλυμνο, Πάτμο και φυσικά τη Λέρο.

Είναι μια κίνηση από την Ένωση που δείχνει πεντακάθαρα ότι δεν είναι διατεθειμένη ν’ αφήσει αυτή τη χρονιά να χαθεί αγωνιστικά και πέραν του τι επιβάλλεται από τον ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει ν’ αναδεικνύει νέες στιβικές δυνάμεις στην περιοχή. Το φθινόπωρο όμως θα είναι μια εποχή με έντονη δραστηριότητα στο χώρο, δεδομένης και της διάθεσης συλλόγων και φορέων για τη διοργάνωση των δρομικών συναντήσεων που αναβλήθηκαν την άνοιξη εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ήδη ο ΣΕΓΑΣ έχει «δείξει» τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων εκτός σταδίου με την ανακοίνωση των κανονισμών και του πρωτοκόλλου για τον Ημιμαραθώνιο και τον Μαραθώνιο της Αθήνας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και Νοέμβριο αντιστοίχως.
Οι οριστικές προθέσεις και το πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα σε τοπικό επίπεδο θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες βδομάδες κι αναλόγως φυσικά των οδηγιών του ΣΕΓΑΣ με περιορισμούς στις συμμετοχές σε πρώτη φάση.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο