Τμήμα της οδού Ρόδου-Καμείρου θα ονομαστεί «οδός Δημ. Κρεμαστινού»

Τμήμα της οδού Ρόδου-Καμείρου θα ονομαστεί «οδός Δημ. Κρεμαστινού»

Τμήμα της οδού Ρόδου-Καμείρου θα ονομαστεί «οδός Δημ. Κρεμαστινού»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 520 ΦΟΡΕΣ

Να ονομαστεί τμήμα της επαρχιακής οδού Ρόδου-Καμείρου σε «οδός Δημητρίου Κρεμαστινού», αποφάσισε το τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου, ύστερα από πρόταση του προέδρου του κ. Βασίλη Σταυριανού.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και συγκεκριμένα αναφέρονται σ’ αυτήν τα εξής: «Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας εισηγούμενος το 4ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, εξέθεσε στο Συμβούλιο ότι πρόσφατα απεβίωσε ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτριος Κρεμαστινός, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στη Δωδεκάνησο και ιδιαίτερα στη Ρόδο. Διετέλεσε επί σειρά ετών βουλευτής, Υπουργός Υγείας, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και επί υπουργίας του κατασκευάστηκε το νέο νοσοκομείο Ρόδου.

Ήταν άνθρωπος αξιοσέβαστος, ανθρωπιστής, τίμιος και φιλάνθρωπος και εξέχων πολιτικός και δεν αρνιόταν ποτέ σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη τη βοήθειά του όσον αφορά θέματα υγείας.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος εισηγείται να δοθεί το όνομά του στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου Ρόδου – Καμείρου από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη διασταύρωση για Πεταλούδες.
Κατόπιν τούτου παρακαλείται το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση,
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α
Αποδέχεται την εισήγηση του Προέδρου περί ονοματοθεσίας οδού Λεωφόρος Δημητρίου Κρεμαστινού στο τμήμα του επαρχιακού δρόμου Ρόδου – Καμείρου από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη διασταύρωση για Πεταλούδες και ζητά από την Επιτροπή Ονοματοθεσίας Οδών της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού Δήμου Ρόδου να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί στην αρμόδια Επιτροπή Ονοματοθεσίας Οδών της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού Δήμου Ρόδου, για τις περαιτέρω ενέργειες».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών