Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Κρίσιμη γ.σ. για το μέλλον του Ποσειδώνα

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Κρίσιμη γ.σ. για το μέλλον του Ποσειδώνα

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Κρίσιμη γ.σ. για το μέλλον του Ποσειδώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του αναμένεται να είναι γενική συνέλευση που όρισε ο Ποσειδώνας Καρπάθου για τις 12 Αυγούστου στη 1.30 μ.μ.

Και αυτό διότι όπως όλα δείχνουν, το αποτέλεσμά της θα καθορίσει την επόμενη ημέρα του συλλόγου. Μπορεί να μην έχει ως θέμα της τις εκλογές όμως και μόνο ότι ο σύλλογος ζητά να παραστούν και οι τοπικές αρχές, καταδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η ομάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες και θέλει βοήθεια για να μπορέσει να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:


«Μετά από πρόσκληση του δ.σ. του συλλόγου ΑΣΚ Ποσειδών, καλούμε τα μέλη σε τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 12 Αυγούστου στη 1.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καρπάθου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:


Θέμα 1: Διοικητικός – οικονομικός απολογισμός του 2019 και προγραμματισμός νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εν μέσω πανδημίας.


θέμα 2: Εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για τη συγκρότηση επιτροπών προς υποστήριξη λειτουργιών της ομάδας του νησιού της Καρπάθου.


Στην ως άνω γενική συνέλευση ζητείται με πρόσκληση η παρουσία της Επάρχου Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου Καλλιόπης Νικολαΐδου, του Δημάρχου Καρπάθου Ιωάννη Νισύριου, όλων των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Καρπάθου, των προέδρων των τοπικών κοινοτικών συμβουλίων του Δήμου Καρπάθου και αντιπροσώπων όλων των αθλητικών σωματείων του νησιού».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή