Σφραγίστηκε κατάστημα λόγω υπεράριθμων πελατών

Σφραγίστηκε κατάστημα  λόγω υπεράριθμων πελατών

Σφραγίστηκε κατάστημα λόγω υπεράριθμων πελατών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6692 ΦΟΡΕΣ

Συνολικά 41 παραβάσεις βεβαιώθηκαν από τις 28 έως τις 30 Αυγούστου στο Νότιο Αιγαίο, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται και στην περιοχή μας, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, ενώ στη Ρόδο «σφραγίστηκε» για δεκαπέντε ημέρες κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επειδή διαπιστώθηκε πως σε αυτό υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες!

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το απόγευμα αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στο κατάστημα και εντόπισαν περισσότερους πελάτες από αυτούς που επιτρέπονται βάσει των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Έτσι σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ, ενώ αποφασίστηκε και η αναστολή της λειτουργίας του για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Σε ό,τι αφορά τις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης, αυτές ανέρχονται συνολικά σε 41 σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 28 Αυγούστου βεβαιώθηκαν 24 παραβάσεις από τις οποίες τρεις εντοπίστηκαν στο Βόρειο συγκρότημα της Δωδεκανήσου, τρεις στο Νότιο συγκρότημα της Δωδεκανήσου και 18 στις Κυκλάδες.
Την επόμενη ημέρα Σάββατο 29 Αυγούστου βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις για μη χρήση μάσκας - μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης, με τις 4 εξ αυτών στην περιοχή ευθύνης της Β΄Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, τις 2 στην περιοχή ευθύνης Α΄Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, και μία στις Κυκλάδες.

Τέλος, προχθές, Κυριακή 30 Αυγούστου βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις, όλες στις Κυκλάδες. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ακόμη

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Συνελήφθη 68χρονος στη Ρόδο για διάθεση ειδών πυροτεχνίας χωρίς άδεια - Κατασχέθηκαν 50.500 τεμάχια

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ελεύθερη με όρους η 30χρονη Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση διαρρήξεων

Συνελήφθησαν επειδή πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες...

Συνελήφθη καταδικασθείς για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον 21χρονο