Μανώλης Σαρικάς, περιφερειακός σύμβουλος: «Αφήστε τους γιατρούς να πράξουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς»

Μανώλης Σαρικάς, περιφερειακός σύμβουλος: «Αφήστε τους γιατρούς να πράξουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς»

Μανώλης Σαρικάς, περιφερειακός σύμβουλος: «Αφήστε τους γιατρούς να πράξουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα από εσάς»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 778 ΦΟΡΕΣ

Αυστηρή κριτική στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου έκανε με σχετική του ανακοίνωση, ο περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Μανώλη Γλυνού και γνωστός ορθοπεδικός γιατρός του νησιού μας κ. Μανώλης Σαρικάς.

Ο κος Σαρικάς, απαντώντας στα όσα υποστήριξε προ ημερών με συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος αναφέρει συγκεκριμένα:
«Μετά από τη συνέντευξη στους δημοσιογράφους του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου της 14ης Αυγούστου 2020 όπου ανέφερε πως είναι κεντρική απόφαση η μη δημοσιοποίηση των κρουσμάτων που έχουν διαγνωσθεί με Covid -19 ενημερωθήκαμε πως κατά τη συνέντευξη Τύπου της 28ης Αυγούστου δήλωσε πως «αν κρύβονται θετικά δείγματα, θα είναι από ιδιωτικά εργαστήρια» και ότι θα ξεκινήσει σχετική έρευνα ρίχνοντας το ανάθεμα στους ιδιώτες ιατρούς.

Για μια ακόμα φορά παρακολουθούμε το παραλήρημα της περιφερειακής αρχής να προσπαθεί να αποποιηθεί ευθύνες μεταθέτοντας τα λάθη και τη έλλειψη σωστής ενημέρωσης αυτή τη φορά στους ιδιώτες ιατρούς. Τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή της πανδημίας βρέθηκαν και αυτοί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό.

Δεν δίστασε ακόμα να στρέψει τα βέλη του και ενάντια στον καταξιωμένο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κύριο Τσέρκη λασπολογώντας τον! Ας αφήσουμε, κύριε Περιφερειάρχα, τους ειδικούς να πράξουν αυτό που γνωρίζουν καλά και το γνωρίζουν σίγουρα καλύτερα από εσάς».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας