Ρόδος: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε κατάστημα που λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα

Ρόδος: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε κατάστημα που λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα

Ρόδος: Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε κατάστημα που λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7098 ΦΟΡΕΣ

Ένα ακόμα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί μας βρέθηκε προχθές να λειτουργεί μετά τα μεσάνυκτα με αποτέλεσμα να ανασταλεί η λειτουργία του για τρεις ημέρες και να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του!

Το ίδιο χρονικό διάστημα συνελήφθη στη Ρόδο άλλος επιχειρηματίας ο οποίος παραβίασε τους όρους σφράγισης του καταστήματός του και το λειτουργούσε κανονικά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που διενεργούνται για την τήρηση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης της πανδημίας, αστυνομικοί της περιοχής μας εντόπισαν το συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να λειτουργεί και έτσι κινήθηκε η νόμιμη διαδικασία που αφορά επιβολή προστίμου και σφράγιση του καταστήματος για τρεις ημέρες. Από την άλλη πλευρά, ένας άλλος ιδιοκτήτης εντοπίστηκε να λειτουργεί κανονικά την επιχείρησή του παρά το γεγονός ότι είχε ανασταλεί η λειτουργία της για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία του υπευθύνου και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Επίσης προχθές στο αεροδρόμιο της Ρόδου συνελήφθη ένα ακόμα άτομο το οποίο κατά την άφιξή του στο νησί μας, σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε μαζί του την απαραίτητα συμπληρωμένη ηλεκτρονική φόρμα ταξιδιώτη PLF (Passenger Locator Form) όπως ορίζει ο σχετικό νόμος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί και σε βάρος του να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Τέλος, συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κω και ένα στη Ρόδο από την αστυνομία, για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και τους επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο