ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Την Παρασκευή οι κληρώσεις

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Την Παρασκευή οι κληρώσεις

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Την Παρασκευή οι κληρώσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 207 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Παρασκευή στις 3.30 μ.μ., κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ και της Β’ Τοπικής κατηγορίας (όμιλοι Ρόδου).

Η διοργανώτρια αρχή δεν επιτρέπει την είσοδο παραγόντων των ομάδων λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είναι σε ισχύ. Η όλη διαδικασία πάντως θα «καλυφθεί» σε live streaming μέσα από την επίσημη σελίδα της ΕΠΣΔ στο Facebοok καθώς και από όποιο άλλο μέσο επιθυμεί.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση, «ενόψει της κλήρωσης, παρακαλούνται τα σωματεία να αποστείλουν στην ένωση τυχόν αιτήματα που αφορούν στην κλήρωση μέχρι την Πέμπτη 17.09.2020 και ώρα 14:00, ώστε να εξετασθούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου».

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι:
Α’ Κατηγορία
1ος όμιλος:
Ηρακλής Μαριτσών, ΑΕ Κως, Δόξα Καρδάμαινας, Αναγέννηση Ασφενδιού, Κλεάνθης Παραδεισίου, Άρης Αρχαγγέλου, ΑΕΡΑ, Αστέρας Παστίδας, Ευκλής Σορωνής, Άγιος Γεώργιος Μαλώνας, Ακουσίλαος Φανών.
2ος όμιλος: Φοίβος Κρεμαστής, ΑΕ Λέρου, Ποσειδώνας Καρπάθου, ΑΕ Κατταβιάς, Απόλλων Καλυθιών, Διαγόρας Βατίου, Κλεόβουλος Λίνδου, Άγιος Ισίδωρος, Δόξα Ψίνθου, Αναγέννηση Έμπωνας.

Β’ Κατηγορία
1ος όμιλος:
Εθνικός Αρχίπολης, Ορφέας, ΑΣ Τήλος, Απόλλων Απολλώνων, ΑΕ Κύπρου, Πολύστρατος Λαέρμων, Νηρέας, Ροδιακός, Ευαγόρας, Ιππότες.
2ος όμιλος: Ηρακλής Λάρδου, ΑΟ Σύμης, Πολυβώτης, Δαμάγητος Θεολόγου, Αθλέτικο Αφάντου, Ατρόμητος Διμυλιάς, Αστέρας Μασσάρων, Δήμητρα Δαματριάς, ΑΕ Αδελφοσύνη, ΟΦ Ιστρίου.

Διαβάστε ακόμη

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα