Η Ελλάδα χωρίς πλήθη και Covid: Αφιέρωμα της Daily Mail σε 5 νησιά - παραδείσους της Δωδεκανήσου

Η Ελλάδα χωρίς πλήθη και Covid: Αφιέρωμα της Daily Mail σε 5 νησιά - παραδείσους της Δωδεκανήσου

Η Ελλάδα χωρίς πλήθη και Covid: Αφιέρωμα της Daily Mail σε 5 νησιά - παραδείσους της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1205 ΦΟΡΕΣ

Διακοπές στην Ελλάδα μακριά από τη μαζικότητα και την κοσμοσυρροή προτείνει σε αφιέρωμά της η Daily Mail - αφιέρωμα το οποίο εντάσσεται στο επιτυχημένο πρόγραμμα προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας.

Με μία εντυπωσιακή φωτογραφία από τους ορμίσκους των γραφικών Λειψών, ξεκινάει το ειδικό αφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας που καταγραφεί 6 άγνωστους παραδείσους του Αιγαίου οι οποίοι προσφέρονται για ασφαλείς διακοπές, μακριά από την πολυκοσμία. Προτεινόμενοι προορισμοί είναι: η Σάμος, η Κάρπαθος, η Πάτμος, η Κάλυμνος, η Λέρος και οι Λειψοί.

Σε ό,τι αφορά τους Λειψούς ο δήμαρχος του νησιού Φώτης Μάγγος σημειώνει ότι οι Λειψοί συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το διεθνή ταξιδιώτη με βάση τα νέα δεδομένα» και ευχαριστεί θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Μ. Βρετανίας για την ανταπόκριση και τις αδιάκοπες προσπάθειες προβολής.

«Εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και να ανοίξουμε νέες αγορές αφουγκραζόμενοι τον παλμό της εποχής. Με όπλα την αυθεντικότητα, την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα και το εξωτισμό, οι Λειψοί συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το διεθνή ταξιδιώτη με βάση τα νέα δεδομένα», δηλώνει ο Φώτης Μάγγος.

Μεταξύ των προτεινόμενων νησιών των Δωδεκανήσων και του Βορείου Αιγαίου, η συντάκτριας Carol Driver γράφει ενθουσιασμένη για τους αυθεντικούς Λειψούς. Η «παρέα με τα δεκάδες νησάκια», τα ταβερνάκια, την αυθεντική φιλοξενία και τις ιδιαίτερες παραδοσιακές και θρησκευτικές γιορτές, αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε ταξιδιώτη που επιθυμεί να ζήσει ιδιωτικές αληθινές εμπειρίες και να περιπλανηθεί σε δεκάδες παραλίες, όρμους και «φυσικές πισίνες» στη θάλασσα.

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε ακόμη

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Κάλυμνο

Λιμάνι εισόδου-εξόδου η Κάλυμνος έως και 31 Δεκεμβρίου 2024-Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Στην Κωνσταντινούπολη το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου

Τα αποτελέσματα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο, στην Κάλυμνο

Μ. Kόνσολας: «6 προτάσεις αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου»

Τον συνέλαβαν για μία κλοπή και διαπίστωσαν ότι διέπραξε άλλες δύο!

Ο δήμος Καλυμνίων θα χορηγήσει 150 αρνιά σε άπορες οικογένειες για το Πάσχα