Συνάντηση με τον ΔΟΠΑΡ θα επιδιώξει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Συνάντηση με τον ΔΟΠΑΡ  θα επιδιώξει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Συνάντηση με τον ΔΟΠΑΡ θα επιδιώξει η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ έγινε στα γραφεία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου η συνάντηση της νεοεκλεγείσας διοίκησής της με τους εκπροσώπους των σωματείων στίβου από τη Ρόδο.

Ήταν μια καλή ευκαιρία να γίνει μια πρώτη …γνωριμία με τα νέα μέλη στο σχήμα της Ένωσης αλλά και να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα, σχετικά κυρίως με τη χρήση του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Θετικό ήταν το γεγονός ότι εκπροσωπήθηκαν όλοι οι σύλλογοι της Ρόδου κι έτσι ακούστηκαν οι απόψεις που αφορούν το παραπάνω ζήτημα, ειδικά τώρα με τις ώρες των προπονήσεων ν’ αυξάνονται μέσα στο πλαίσιο των όποιων μέτρων από τη ΓΓΑ εξαιτίας της πανδημίας.

Η ΕΑΣ θα επιδιώξει στο άμεσο μέλλον να υπάρξει μια συνάντηση με τον ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρό του, Αλέξανδρο Κολιάδη στην εγκατάσταση του Κορακόνερου, παρουσία των σωματείων, όπου και θα του δοθούν εγγράφως όλες οι παρατηρήσεις σχετικά με τη λειτουργία κατά τις προπονήσεις κυρίως, αλλά και τους αγώνες.

Εκτός απ’ αυτό, θα γίνουν και κάποιες προτάσεις από την ΕΑΣ, σε συνεννόηση με τα σωματεία, προς συζήτηση και θα έχουν να κάνουν και με την τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων ή Οδηγιών, αφού ο ΔΟΠΑΡ είναι αρμόδιος γι’ αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!