Άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στην παράσυρση του 81χρονου αναζητά η αστυνομία

Άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στην παράσυρση του 81χρονου αναζητά η αστυνομία

Άλλους δύο οδηγούς που ενεπλάκησαν στην παράσυρση του 81χρονου αναζητά η αστυνομία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3290 ΦΟΡΕΣ

Φύλλο και φτερό έχουν κάνει τις κάμερες ασφαλείας

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα 81χρονος επί της Ρόδου - Λίνδου στο ύψος της Πυροπροστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», από τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση των διωκτικών αρχών, φέρεται να προκύπτει ότι τα αυτοκίνητα που παρέσυραν τον άτυχο ηλικιωμένο είναι περισσότερα από δύο!
Όπως είναι γνωστό, το δυστύχημα είχε γίνει στις 6.30 το απόγευμα στις 24 Νοεμβρίου 2020, στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου.

Ο 81χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας, κινούνταν επί της οδού και στο ύψος της Πυροπροστασίας επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος και στη συνέχεια από ένα δεύτερο που οδηγούσε 53χρονη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηλικιωμένου ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ωστόσο από την προανάκριση που διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της «Ροδιακής», φέρεται να υπάρχει υλικό και μάλιστα οπτικό στα χέρια των αστυνομικών από το οποίο και προκύπτει ότι τον άτυχο ηλικιωμένο παρέσυραν και άλλα δύο οχήματα που διέρχονταν τη συγκεκριμένη ώρα από το συγκεκριμένο σημείο!

Οι έρευνες των διωκτικών αρχών είναι σε πολύ καλό δρόμο και εκτιμάται ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και των άλλων δύο οδηγών, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχει ενημερωθεί και η οικογένεια του θύματος η οποία διά του δικηγόρου της κ. Γιάννη Κούκουλα, προτίθεται σήμερα να υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους