Συνεργασία με τους βουλευτές είχε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου

Συνεργασία με τους βουλευτές είχε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου

Συνεργασία με τους βουλευτές είχε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Την Τρίτη 22/12/2020 πραγματοποιήθηκε Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας με διευρυμένη σύνθεση υπό τη διεύθυνση και το συντονισμό της Προέδρου Ευτυχίας Χαραλαμποπούλου.

Στην διαδικτυακή Συνεδρίαση διάρκειας 3,5 ωρών συμμετείχαν οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλειος Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη και Ιωάννης Παππάς, στους οποίους δόθηκε αρκετός χρόνος, ώστε να τοποθετηθούν για όσα θέματα συζητήθηκαν.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας δεν συμμετείχε λόγω κωλύματος, ζήτησε όμως και έλαβε πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα από την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π.

Συμμετείχαν επίσης, ο Τομεάρχης Ευάγγελος Μπουραντάς, η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Μαίρη Τριαναταφυλλοπούλου, η Γεν.Συντονίστρια του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν. Αιγαίου Ελένη Μαυρογάλου, η Πρόεδρος της Ν.Ε.ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου και Πολιτευτής με τη Ν.Δ. Αντώνιος Γιαννικουρής, Πρέδροι των ΔΗΜΤΟ από τη Ρόδο και άλλα νησιά της Δωδ/σου, μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδ/σου Ν.Δ και Υπεύθυνοι των Τομέων αυτής.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ρόδου Ηλίας Τσέρκης με την ιδιότητα του ως ιατρού και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου ανέλυσε ζητήματα που αφορούν τον εμβολιασμό και απήντησε σε αρκετές ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Ενημέρωση επί του ανωτέρω θέματος έκανε και ο Υπεύθυνος Υγείας της Δ.Ε.Ε.Π. Σάββας Καραταπάνης.

Στη συνέχεια, η Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Μαίρη Τριαναταφυλλοπούλου τοποθετήθηκε για ζητήματα που έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα και την αγροτική παραγωγή, δίνοντας απαντήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν.

Επίσης, έγινε αναφορά στη στήριξη του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου και σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομεά των ΑΜΕΑ και αναλύθηκε το μέχρι τώρα έργο της Κυβέρνησης.

Η Πρόεδρος Ευτυχία Χαραλαμποπούλου αναφέρθηκε σε όσες προτάσεις και δράσεις έχει κάνει η Δ.Ε.Ε.Π. Δωδ/σου για διάφορα θέματα και σε όσες προτίθεται να κάνει από αρχές του νέου έτους.

Αναφερόμενη στη συνέχεια στο έργο των Βουλευτών, τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που καταβάλουν για τα Δωδεκάνησα και δήλωσε ότι επιθυμεί να έχει συνεργασία μαζί τους για όλα τα θέματα, ώστε να υπάρχει μια ενιαία και δυναμική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου σε Κεντρικό επίπεδο.

Από την πολύωρη αυτή ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου ανάλογη Συνεδρίαση περί τα τέλη Ιανουαρίου του νέου έτους, ώστε να αξιολογηθούν οι μέχρι τότε ενέργειες και να καθορισθεί εκ νέου ο συντονισμός και η ανάληψη δράσεων για την επίλυση των ιδιαίτερων θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες λόγω νησιωτικότητας.

Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής
Περιφέρειας Δωδεκανήσου
(ΔΕΕΠ) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa