Προσφορά αγάπης του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

Προσφορά αγάπης του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

Προσφορά αγάπης του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 668 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς προχώρησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Επισκέφτηκε με συνεργάτες του και προσέφερε δύο τόνους τροφίμων νωπών και κατεψυγμένων, στους φιλανθρωπικούς συλλόγους της Ρόδου «Αγία Σοφία», «Νοιάζομαι και Πράττω», «Λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου», για να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται και στην Μητρόπολη της Κω για τις ανάγκες του συσσιτίου της.

Ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του ανέφερε: Τις άγιες αυτές ημέρες μπορούμε όλοι να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και περνούν δύσκολα. Οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι της περιοχής μας, παράγουν τεράστιο κοινωφελές έργο και βοηθούν τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Αξίζει να συνεισφέρουμε σε αυτήν τους την προσπάθεια, αποδεικνύοντας στην πράξη την αλληλεγγύη μας.

Συγχαίρω όλους τους Συλλόγους και την Εκκλησία για το πλούσιο κοινωνικό τους έργο και γι’ αυτό στέκομαι δίπλα τους αρωγός στις προσπάθειες τους. Εύχομαι το 2021 να είναι όλα καλύτερα για όλους.

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa