Κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Ρόδου - Σφραγίστηκαν από το πρωί γραφεία του πρώτου ορόφου

Κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Ρόδου - Σφραγίστηκαν από το πρωί   γραφεία του πρώτου ορόφου

Κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Ρόδου - Σφραγίστηκαν από το πρωί γραφεία του πρώτου ορόφου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8728 ΦΟΡΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, διαδικασία ιχνηλάτισης, συγγενικού, φιλικού και συναδελφικού περιβάλλοντος υπαλλήλου των διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Ρόδου, η οποία εντοπίστηκε να είναι θετική στον κορωνοϊό.

Πρόκειται για υπάλληλο που εργάζονταν σε διοικητική υπηρεσία του Νοσοκομείου της Ρόδου γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιήσει άμεσα τόσο τον διοικητή του νοσηλευτικού μας ιδρύματος κ. Γρηγόρη Ρουμάνη όσο και τις αντίστοιχες υπηρεσίες του ΕΟΔΥ, οι οποίες προχώρησαν ήδη στη λήψη των προβλεπόμενων μέτρων.

Έτσι, από σήμερα το πρωί που επιβεβαιώθηκε το κρούσμα, δόθηκε εντολή απομάκρυνσης της συγκεκριμένης υπαλλήλου καθώς επίσης και άλλων 3 ή 4 συναδέλφων της που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της.

Ταυτόχρονα έκλεισαν τα συγκεκριμένα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών στον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου της Ρόδου ενώ πραγματοποιήθηκε και απολύμανση.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου το οποίο θα συζητήσει κατά προτεραιότητα το συγκεκριμένο θέμα, ενώ όπως διευκρινίστηκε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Σημειώνεται ότι σήμερα, στο νησί της Ρόδου είναι κλειστά τρία σχολικά συγκροτήματα (2ο και 3ο ΓΕΛ καθώς επίσης και το 1ο Γυμνάσιο) για να γίνουν οι σχετικές απολυμάνσεις στις σχολικές τάξεις, δεδομένου ότι παρουσιάστηκαν κρούσματα σε μαθητές.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο