Βοήθεια με την προσφορά τροφίμων δόθηκε στον σύλλογο Καρκινοπαθών Άργους από την ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου

Βοήθεια με την προσφορά τροφίμων δόθηκε στον σύλλογο Καρκινοπαθών  Άργους από την ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου

Βοήθεια με την προσφορά τροφίμων δόθηκε στον σύλλογο Καρκινοπαθών Άργους από την ιερά μονή Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 345 ΦΟΡΕΣ

Μια ακόμα μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα που αντιστοιχεί σε 95 δοκιμαζόμενες οικογένειες του Άργους, έκανε ο π. Χρήστος Σιάννας και οι πιστοί του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου.

Σε ανακοίνωση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο σύλλογος Καρκινοπαθών Άργους, εκφράζει τις ευχαριστίες του και σημειώνει συγκεκριμένα:

«Στη ζωή ένα από τα πράγματα που έχουν μεγάλη αξία είναι η προσφορά και η βοήθεια. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι πόσα δίνεις, αλλά πόση αγάπη βάζεις σ’ αυτά που δίνεις. Κι εμείς δεχθήκαμε πολλή αγάπη πριν από λίγες ημέρες από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Παλαιάς Πόλης Ρόδου π. Χρήστο Σιάννα (με καταγωγή από το Άργος) ο οποίος απέστειλε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών ένδυσης για να διατεθούν στους καρκινοπαθείς-μέλη του συλλόγου μας και ιδιαίτερα στις ευπαθείς οικογένειες. Αφού έγινε η παραλαβή και ο διαχωρισμός των ειδών από μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», διανεμήθηκαν ήδη σε 95 οικογένειες τρόφιμα και ρούχα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πατέρα Χρήστο Σιάννα για την γενναιόδωρη προσφορά του και για την σκέψη του που είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο και στις ανάγκες του. Κανένας δεν έγινε ποτέ φτωχός δίνοντας.

Και εμείς ως Σύλλογος, μα κυρίως ως άνθρωποι πάνω από όλα, χαιρόμαστε πολύ που μπορούμε να γίνουμε, έστω και για λίγο, το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας