Ένοχος κρίθηκε 34χρονος Αλβανός για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Ένοχος κρίθηκε 34χρονος Αλβανός για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Ένοχος κρίθηκε 34χρονος Αλβανός για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 837 ΦΟΡΕΣ

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ημερών με τριετή αναστολή

Ένοχος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, 34χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 34χρονης πρώην συντρόφου του!

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά τη μήνυση που υπέβαλε στις 5 Μαΐου 2021, σε βάρος του κατηγορουμένου, διά του συνηγόρου της κ. Δημήτρη Δημητριάδη, η 34χρονη αλλοδαπή. Στη μήνυση αυτή γίνεται αναφορά των περιστατικών απειλής αλλά και ξυλοδαρμού που φέρεται να υπέστη η καταγγέλλουσα.

Πιο αναλυτικά, η 34χρονη αναφέρει πως γνωρίστηκε και συνήψε σχέση με τον κατηγορούμενο το 2009 και το 2015 γεννήθηκε η κόρη τους. Τέσσερα χρόνια αργότερα η 34χρονη δηλώνει ότι διαπίστωσε πως ο σύντροφός της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και έτσι αποφάσισαν να διαμένουν χώρια, ενώ είχαν ρυθμίσει το θέμα της επικοινωνίας του παιδιού.

Τον Φεβρουάριο του 2020 η ίδια καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί με τον 34χρονο και την κόρη τους, με αφορμή ένα παιχνίδι που ήθελε το παιδί τους και ο κατηγορούμενος δεν της το έδινε, χτύπησε την 34χρονη στο σώμα και στο κεφάλι προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το περιστατικό αυτό εκτυλίχθηκε μπροστά στο παιδί το οποίο – σύμφωνα με τη μήνυση της μητέρας- υπέστη μεγάλο ψυχολογικό τραύμα και χρειάστηκε να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο.

Η 34χρονη είπε και στο δικαστήριο πως δεν προέβη τότε σε καταγγελία σε βάρος του πρώην συντρόφου της καθώς, όπως της είχαν πει και οι ειδικοί, η παρουσία του πατέρα ήταν σημαντική για την ανήλικη κόρη της.

Από τον Απρίλιο του 2020 όμως ο 34χρονος πληροφορήθηκε ότι η πρώην σύντροφός του έχει συνάψει ερωτική σχέση, κάτι που η ίδια δηλώνει πως είναι αναληθές αλλά ακόμη και να ήταν δεν αφορά τον 34χρονο, και της κάνει τη ζωή «κόλαση» στέλνοντας της απειλητικά μηνύματα και φωτογραφίες από σημεία που αφήνει το αυτοκίνητό της κ.ά.

Η 34χρονη αναφέρει πως εξαιτίας όλων αυτών των ενεργειών του 34χρονου αναγκάστηκε να πάει να μείνει με τους γονείς της καθώς φοβάται για τη σωματική ακεραιότητά της. Όμως και εκεί στις 5 Μαΐου ο 34χρονος πήγε και απειλούσε χτυπώντας την πόρτα του σπιτιού, τόσο τους γονείς και τον αδελφό της όσο την ίδια και τον δικηγόρο της.

Μετά την καταγγελία ο 34χρονος Αλβανός συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση, κατηγορίες για τις οποίες χθες το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Στέλιο Αλεξανδρή κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο 34χρονος αρνήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και ισχυρίστηκε πως ό,τι του προσάπτει η πρώην σύντροφός του είναι ψέματα, και κυρίως η κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής.

Τελικά το δικαστήριο, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή, έκρινε ένοχο τον 34χρονο με το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 45 ημερών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών