Θέλουν νίκη Ιάλυσος και Ρόδος

Θέλουν νίκη Ιάλυσος και Ρόδος

Θέλουν νίκη Ιάλυσος και Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 115 ΦΟΡΕΣ

Με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Football League όσον αφορά το νότιο όμιλο. Ο Ιάλυσος αγωνίζεται εντός έδρας (5 μ.μ.) με το Αιγάλεω και η Ρόδος «δοκιμάζεται» στον Βόλο από την τοπική Νίκη (3 μ.μ.). Στόχος και των δυο ομάδων του νησιού μας είναι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης και να παραμείνουν έτσι σε υψηλή βαθμολογική θέση. Αναλυτικά:

Ο Ιάλυσος
Μετά το …αναγκαστικό ρεπό της περασμένης αγωνιστικής (δεν έπαιξε με την Καλλιθέα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην αθηναϊκή ομάδα), ο Ιάλυσος επιστρέφει σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και φιλοδοξεί να προσθέσει στο ενεργητικό του άλλους τρεις βαθμούς. Απέναντι στο Αιγάλεω, οι «ερυθροκίτρινοι» είναι πανέτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο τεχνικός Βαγγέλης Χαντές δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα πλην ορισμένων μικροενοχλήσεων που έχουν ορισμένοι παίκτες αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Για τον λόγο αυτό κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται στα αποδυτήρια και εκεί θα αποφασίσει για την τελική 20άδα. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κακουλίδης από τον Σύνδεσμο της Θράκης και «βοηθοί» του θα είναι οι Οικονόμου (Δυτική Αττική) και Πριόνας (Εύβοια). «Τέταρτος» ο Πουλόπουλος και παρατηρητής τους ο Φαντόπουλος (Πειραιά).

Η Ρόδος
Αποφασισμένη να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια από τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας είναι η Ρόδος που αντιμετωπίζει τη Νίκη στον Βόλο. Πρόκειται για μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο άπαντες θεωρούν ότι είναι πολύ δυνατή και ικανή για πολλά πράγματα. Για τον λόγο αυτό, οι «πράσινοι» θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι.

Ο τεχνικός Κώστας Βελιτζέλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χύσι ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Διαιτητής θα είναι ο Πουλικίδης από τη Δράμα και «βοηθοί» του οι Τσακίρης και Κουβαλάκης από τον ίδιο Σύνδεσμο. «Τέταρτος» ορίστηκε ο Πολυχρόνης από την Πιερία και παρατηρητής τους ο Σταμούλης από τη Μακεδονία.

Οι υπόλοιποι αγώνες
Άλλες δύο αναβολές αγώνων αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή λόγω του κορωνοϊού. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις της Σαντορίνης με την Καλλιθέα και του Αστέρα Βλαχιώτη με την Επισκοπή. Στο μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει (εκτός από αυτά των ροδίτικων ομάδων), η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ένωση Ασπροπύργου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας