LFC Ιάλυσος: «Θέλουμε να παίξουμε μπάλα»

LFC Ιάλυσος: «Θέλουμε να παίξουμε μπάλα»

LFC Ιάλυσος: «Θέλουμε να παίξουμε μπάλα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 181 ΦΟΡΕΣ

Την επιθυμία τους να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα εκφράζουν για μια ακόμα φορά δημόσια οι παίκτριες και οι υπεύθυνοι της LFC Ιάλυσος με ανακοίνωση που εξέδωσαν. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ialisos Ladies F.C. έχει μπει στο γήπεδο για ομαδικές προπονήσεις από τη Δευτέρα 10 Μαΐου, τηρώντας όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από τη ΓΓΑ. Επίσης βρίσκεται σε αναμονή, όσον αφορά την πιθανή έναρξη του πρωταθλήματος και δηλώνει επίσημα πως επιθυμεί την έναρξη αγωνιστικών υποχρεώσεων καθώς πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος ώστε να μην συνεχίσει να υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο γυναικών στη χώρα μας και κυρίως των δύο μικρότερων κατηγοριών, της Β' και της Γ' Εθνικής μιας και είναι αυτά που δεν έχουν παίξει τη σεζόν 2020-2021 ούτε ένα επίσημο παιχνίδι.

Γνωρίζουμε ότι η περίοδος απραξίας είναι μεγάλη και θα χρειαστεί χρόνος ώστε οι αθλήτριες να είναι σε θέση ξανά να έχουν τον ρυθμό τους και τη σωστή εκγύμναση που χρειάζεται, ωστόσο πιστεύουμε πως ένα μίνι πρωτάθλημα με όσες ομάδες επιθυμούν να αγωνιστούν θα δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες κορίτσια να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στους αντίστοιχους ομοσπονδιακούς τεχνικούς τις ικανότητές τους, το ταλέντο τους και να τους «αναγκάσουν» να ρίξουν τα βλέμματά τους και σε αυτές τις κατηγορίες καθώς πιστεύουμε πως το να έχεις την ευκαιρία να κληθείς στην Εθνική Ελλάδος αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή, το μεγαλύτερο κίνητρο και το μεγαλύτερο όνειρο κάθε κοριτσιού και γυναίκας, κάθε κοριτσιού που ανήκει ηλικιακά στην Κορασίδων ή στη Νεανίδων ή στη Γυναικών, μιας και σε λίγους μήνες υπάρχουν τα προκριματικά. Καλούμε τους αρμοδίους να σκεφτούν τα παραπάνω και να μην αφήσουν το ποδόσφαιρο γυναικών να συνεχίζει να προβληματίζει και να υποβαθμίζεται, να μην βρουν δικαιολογία αλλά ευκαιρία να κάνουν τη διαφορά και να αναβαθμιστεί».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή