Καταγγέλλει τη Fraport το τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου

Καταγγέλλει τη Fraport  το τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου

Καταγγέλλει τη Fraport το τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2971 ΦΟΡΕΣ

Γκρέμισε την κτιστή πινακίδα στην είσοδο του χωριού

Ανακοίνωση εξέδωσε το τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου με την οποία καταγγέλλει τη Fraport ότι χθες γκρέμισε την κτιστή πινακίδα εισόδου του χωριού απο την πλευρά της Βάρης.

Στην ίδια ανακοίνωση τα μέλη του τοπικού συμβουλίου αναφέρουν τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει για να υπάρξει συνάντηση και συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας ως τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου θέσαμε ως πρώτη προτεραιότητα τις σχέσεις συνεργασίας μας με τη διοίκηση του αερολιμένα «Διαγόρα» της Ρόδου. Σε έγγραφό μας ζητούσαμε συνάντηση με τον διευθυντή της Fraport για να συζητήσουμε τα χρόνια προβλήματα της ρύπανσης του αερολιμένα και τη δυνατότητα αντισταθμιστικών έργων προς την τοπική μας κοινωνία. Η απάντηση που λάβαμε ήταν γενικόλογα και υποσχέσεις για συνάντηση στο μέλλον.

Υπεύθυνα στελέχη της Fraport μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει εφικτή η συνάντησή μας για έστω τα στοιχειώδη, την διόρθωση των ζημιών που προκάλεσαν οι εργολάβοι σας στον περιφερειακό δρόμο όσο και στον παραλιακό κατά την ανακαίνιση του αερολιμένα.

Σήμερα λοιπόν χωρίς καμία ενημέρωση προς την κοινότητά μας γκρεμίσατε την κτιστή πινακίδα εισόδου του χωριού από την πλευρά της Βάρης. Έτσι θέλετε την αγαστή συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο και την κοινωνία του Παραδεισίου. Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς Δήμο και Περιφέρεια την αρωγή τους για άμεση συνάντηση με τη διοίκηση της Fraport για να επιλύσουμε τα θέματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια το Παραδείσι από τη λειτουργία του αερολιμένα χωρίς μάλιστα κανένα αντισταθμιστικό έργο προς όφελος της κοινότητάς μας.

Το τοπικό συμβούλιο Παραδεισίου».

Διαβάστε ακόμη

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα