M. Κόνσολας: «Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα στη Λέρο»

M. Κόνσολας: «Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα στη Λέρο»

M. Κόνσολας: «Το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το Αστυνομικό Τμήμα στη Λέρο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Τη βούληση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ανακατασκευή του κτιρίου που στεγάζει το αστυνομικό τμήμα στη Λέρο, εξέφρασε ο Υφυπουργός, κ. Λευτέρης Οικονόμου, στον Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα, που είχε αναδείξει το πρόβλημα καταθέτοντας σχετική Ερώτηση στη Βουλή.

Ο κ. Κόνσολας είχε αναφερθεί στην ακαταλληλότητα του κτιρίου, επικαλούμενος και σχετική έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη, ζητώντας να προχωρήσει άμεσα η μελέτη των έργων επισκευής και αναμόρφωσης του κτιρίου.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Λευτέρης Οικονόμου, στην απάντησή του προς τον κ. Κόνσολα με αρ. πρωτ. 7017/4/25196-γ’, τονίζει ότι εκπονήθηκε οικονομοτεχνική μελέτη επισκευαστικών εργασιών για την αναβάθμιση του κτιρίου ενώ η Κτηματική Υπηρεσία Α΄ Δωδεκανήσου - ως ιδιοκτήτης του κτιρίου, έκανε γνωστή, εγγράφως, τη σύμφωνη γνώμη της για την εκτέλεση των εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης φθορών του.

Το επόμενο βήμα είναι να ενταχθεί το έργο στο τεχνικό πρόγραμμα του Υπουργείου και να εκδοθούν οι σχετικές πολεοδομικές άδειες.

Για το ζήτημα αυτό θα υπάρξει νέα παρέμβαση του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κόνσολα το επόμενο διάστημα.

H απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Ερώτηση του κ. Κόνσολα:

<p style=" margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;"> <a title="View Απάντηση για ανακατασκευή κτιρίου ΑΤ Λέρου on Scribd" href="https://www.scribd.com/document/509422206/%CE%91%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%A4-%CE%9B%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85#from_embed" style="text-decoration: underline;" >Απάντηση για ανακατασκευή κτιρίου ΑΤ Λέρου</a> by <a title="View RodiakiNewsRoom's profile on Scribd" href="https://www.scribd.com/user/259234955/RodiakiNewsRoom#from_embed" style="text-decoration: underline;" >RodiakiNewsRoom</a> on Scribd</p><iframe class="scribd_iframe_embed" title="Απάντηση για ανακατασκευή κτιρίου ΑΤ Λέρου" src="https://www.scribd.com/embeds/509422206/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-Wwaif0XKAn000YDVMnTy" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="0.7068965517241379" scrolling="no" id="doc_33124" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»