Τη δημοπράτηση του νέου δρόμου που θα συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη της Ρόδου ανακοίνωσε ο υπ. Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής

Τη δημοπράτηση του νέου δρόμου που θα συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη της Ρόδου ανακοίνωσε ο υπ. Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3244 ΦΟΡΕΣ

Ένα σημαντικό έργο υποδομής, αυτό που αφορά τον νέο δρόμο που θα συνδέει την πόλη της Ρόδου με το αεροδρόμιο Διαγόρας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημοπρατηθεί σύντομα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής.

Η ανακοίνωσή του έγινε στο πλαίσιο της παρουσίας του στο νησί της Ρόδου όπου εγκαινάστηκε η νέα γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη σήμερα το μεσημέρι.

Όπωςανακοίνωσε ο κ. Καραμανλής ο νέος οδικός άξονας που αποτελούσε διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας θα έχει μήκος 9 χλμ, 5 κόμβους, θα είναιμε υψηλές προδιαγραφές και θα συνδέεται με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νησιού.

“Εχουν ολοκληρωθεί ολες οι μελέτες και είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε το έργο στο τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022, έχοντας εξασφαλισμένη τη χρηματοδότησή του από το τομεακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 40.000.000 ευρώ” επεσήμανε ο κ. Καραμανλής εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά στα αναγκαία έργα υποδομής που έχει ανάγκη η Περιφέρεια.

Διαβάστε ακόμη

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»