Απίστευτο: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με 40χρονο Ροδίτη τα ξημερώματα

Απίστευτο: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με 40χρονο Ροδίτη τα ξημερώματα

Απίστευτο: Νέο θανατηφόρο τροχαίο με 40χρονο Ροδίτη τα ξημερώματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 29741 ΦΟΡΕΣ

Γονάτισε από θλίψη και πάλι το νησί μας

Νέα τραγωδία ξημέρωσε σήμερα για τη Ρόδο καθώς σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ένας ακόμα συμπολίτης μας 40 ετών, ο οποίος κινούνταν στη Λεωφόρο Ηρακλειδών.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει οτι το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 40χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ι.χ αυτοκίνητο που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα.

Ο 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, είχε σχολάσει από το ξενοδοχειακό συγκρότημα όπου εργάζεται και κατευθύνονταν με την μοτοσικλέτα του στο σπίτι του.

Ο 25χρονος οδηγός του ι.χ αυτοκινήτου, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου και αναμένεται να παραπεφθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε η νέα τραγωδια στο νησί της Ρόδου, αναζητούν μέσα από την έρευνα που ξεκίνησαν αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Η θλιβερή είδηση του θανάτου του 40χρονου συμπολίτη μας, βυθίζει για μια ακόμα φορά στο πένθος την τοπική μας κοινωνία. Το άτυχο παλικάρι, κατάγονταν από το Παραδείσι και τη Δαματριά και ήταν εξαιρετικά αγαπητός ο ίδιος και η οικογένειά του στην τοπική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές μέρες, ένα ακόμα νέο παλλικάρι 35 ετών, που κατάγονταν από τον Αρχάγγελο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, ενώ ένας 63χρονος συμπολίτης μας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης εντός πόλεως, βρίσκεται επίσης διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Ρόδου και αναμένεται να διακομιστεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Σάμου, καθώς στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπάρχει αυτές τις μέρες άδειο κρεβάτι στην εντατική μονάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ

"Η οικογένεια του Α.Ε.Σ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου Παναή που σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Ο Χρήστος ήταν γαμπρός του ποδοσφαιριστή μας Παπακωνσταντίνου Ανάστασης ενώ και ο γιος του Μιχάλης Παναης είναι μέλος των Ακαδημιών μας.

Κουράγιο και δύναμη στην σύζυγο του Κατερίνα και στα δύο του παιδάκια Μιχάλη και Σταυρούλα, θα είμαστε εδώ σε ότι χρειαστούν. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν τα αντιπλημμυρικά έργα που χρηματοδότησε η Eurobank

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής