Να αποκτήσουν η Ορφανίδου και το Νιοχώρι την αίγλη που τους αξίζει ζητούν οι κάτοικοι

Να αποκτήσουν η Ορφανίδου και το Νιοχώρι την αίγλη που τους αξίζει ζητούν οι κάτοικοι

Να αποκτήσουν η Ορφανίδου και το Νιοχώρι την αίγλη που τους αξίζει ζητούν οι κάτοικοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2476 ΦΟΡΕΣ

Νέα επιστολή, σε κάθε αρμόδιο, κοινοποίησαν προχθές το πρωί οι κάτοικοι περιοχής του Νιοχωριού, ζητώντας την άμεση παρέμβασή τους, έτσι ώστε να μπορούν να κοιμηθούν με ησυχία τα βράδια.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου, το γραφείο του Περιφερειάρχη, του Δημάρχου, της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ρόδου, του Τμήματος Ελέγχου κατασκευών και πολεοδομικών εφαρμογών, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Οι κάτοικοι, επανέρχονται για ακόμα μια φορά (όπως γίνεται τα τελευταία 25 χρόνια) στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την ηχορρύπανση και τα υπόλοιπα γνωστά και σοβαρά προβλήματα, ενώ καλούν παράλληλα τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, να προχωρήσουν σε συντονισμένους ελέγχους. Επί του θέματος αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Η οδός Ορφανίδου πρέπει να αποκτήσει την αίγλη που της αναλογεί έτσι όπως την είχαν οραματιστεί κάποιοι άνθρωποι κάποτε, δηλαδή, με λουλούδια στον πεζόδρομο, μεζεδοπωλεία, παραδοσιακά καφενεία, μαγαζάκια με σουβενίρ και έργα τέχνης, ζωγράφοι στον δρόμο κτλ. Γιατί αυτό που γίνεται σήμερα – υποβιβάζει την αξία της περιοχής αλλά ταυτόχρονα δοκιμάζει και τις αντοχές και την υπομονή μας».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας