Οι δικαστικοί υπάλληλοι στηρίζουν τους υπαλλήλους του Κτηματολογίου Ρόδου

Οι δικαστικοί υπάλληλοι στηρίζουν τους υπαλλήλους του Κτηματολογίου Ρόδου

Οι δικαστικοί υπάλληλοι στηρίζουν τους υπαλλήλους του Κτηματολογίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 575 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους εργαζομένους του Κτηματολογικού Γραφείου Ρόδου (για τις συνθήκες του κτηρίου), εξέδωσε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.), αναφέροντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Δ.Υ.Ε. εκφράζει τη συμπαράσταση και την πλήρη στήριξή του στον δίκαιο και, όπως φαίνεται, «μακροχρόνιο» αγώνα των συναδέλφων υπαλλήλων του Κτηματολογίου της Ρόδου, για να δοθεί επιτέλους λύση στο κτηριακό πρόβλημα της υπηρεσίας τους.

Θα ήταν ήπιος χαρακτηρισμός αν λέγαμε ότι οι συνθήκες που επικρατούν είναι τριτοκοσμικές. Και παρά τις άθλιες αυτές συνθήκες εδώ και έξι μήνες δεν έχει γίνει καμία ενέργεια, εκτός από την ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ «αρμοδίων»-«αναρμοδίων»(;) και δύο πρόχειρα ικριώματα.

Έτσι οι εργαζόμενοι φορούν κράνη μέσα στο κτήριο, προκειμένου να μην τραυματιστούν από την πτώση των σοβάδων (που συμβαίνει τακτικά), καθώς είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται μέσα στο κτήριο για να ολοκληρώσουν μια απογραφή. Και παρά ταύτα, είναι αβέβαιη όχι μόνο την ημερομηνία αλλά και την προοπτική μεταστέγασής τους, αφού ακόμη δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλούμε πρώτα και κύρια τον Υπουργό Δικαιοσύνης, αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς και παράγοντες (του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου), που εμπλέκονται στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης για τη μεταστέγαση της υπηρεσίας, να πράξουν ΑΜΕΣΑ τα αυτονόητα και να προστατεύσουν πρώτα και κύρια τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και των προσερχόμενων πολιτών, αλλά και για να σταματήσει η ταλαιπωρία όσων συναλλάσσονται καθημερινά με την υπηρεσία».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο