Παναγιώτης Ζούνης: «Θα είναι πολύ δύσκολο το νέο πρωτάθλημα!»

Παναγιώτης Ζούνης: «Θα είναι πολύ δύσκολο το νέο πρωτάθλημα!»

Παναγιώτης Ζούνης: «Θα είναι πολύ δύσκολο το νέο πρωτάθλημα!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

«Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο απ’ όλες τις απόψεις!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτη Ζούνη και έχει να κάνει με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά από την «Αθλητική Ροδιακή», απάντησε ως εξής:

«Όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μιας και οι ομάδες πιστεύω ότι θα είναι ενισχυμένες. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα αλλά το μόνο που ελπίζω είναι να ξεκινήσει και να τελειώσει κανονικά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Αλλά πραγματικά δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη. Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας πάντως και μάλιστα θα ξεκινήσουμε και νωρίτερα, προκειμένου να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Τα παιδιά ήταν για πολλούς μήνες σε αγωνιστική απραξία, οπότε θα χρειαστούν χρόνο».

Ξεκίνημα στις 26 Ιουλίου
Η προετοιμασία του Απόλλωνα θα ξεκινήσει λοιπόν πολύ νωρίς φέτος και συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου. Την ημέρα εκείνη προγραμματίζεται να γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός στο γήπεδο των Καλυθιών.

Προς την έξοδο και ο Ροδίτης
Άλλος ένας ποδοσφαιριστής όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τον Απόλλωνα Καλυθιών. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Άγγελο Ροδίτη ο οποίος ετοιμάζεται να μετακομίσει εκτός Ρόδου λόγω σπουδών.

Όπως φαίνεται, ο σύλλογος των Καλυθιών θα κινηθεί για την απόκτηση και τερματοφύλακα. Παράλληλα «ψάχνει» έναν σέντερ φορ και έναν κεντρικό αμυντικό προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή