ΠΑΕ Ιαλυσός: «Το πρώτο βήμα έγινε!»

ΠΑΕ Ιαλυσός: «Το πρώτο βήμα έγινε!»

ΠΑΕ Ιαλυσός: «Το πρώτο βήμα έγινε!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 151 ΦΟΡΕΣ

Τη συμπαράσταση και του κόσμου προκειμένου να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο ζητάει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιάλυσος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ενημερώνουν ότι ξεκίνησαν τη σχετική διαδικασία και ότι έχουν κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΠΑΕ Ιάλυσος ενημερώνει ότι κατατέθηκαν οι φάκελοι στη Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες ενόψει του ενιαίου πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα στη σύγχρονη ιστορία της έφτασε από τη Β’ τοπική κατηγορία Δωδεκανήσου στη Super League 2, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες διαχρονικά για τον σύλλογο. Το πρώτο βήμα έγινε, όμως ακολουθούν κι άλλα που είναι η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου, γι’ αυτό και το Δ.Σ. καλεί όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντάς την με την αγορά μετοχών.

Είναι απαραίτητο να καλυφθεί το 49% του Μετοχικού Κεφαλαίου από τους φιλάθλους για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αφού σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Πλέον ήρθε η ώρα οι φίλαθλοι του Ιάλυσου να δείξουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους στον «τοξοβόλο», αποτελώντας μέρος της ιστορικής στιγμής με την αγορά μετοχών, για να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στη Super League 2. Δεν περισσεύει κανένας».

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους