FW: HI-EMT Η νέα τεχνολογία για αύξηση μυικής μάζας, καύση λίπους, ενίσχυση μνήμης αλλά και πρόληψη πολλών ασθενειών!

FW: HI-EMT Η νέα τεχνολογία για αύξηση μυικής μάζας, καύση λίπους, ενίσχυση μνήμης αλλά  και πρόληψη πολλών ασθενειών!

FW: HI-EMT Η νέα τεχνολογία για αύξηση μυικής μάζας, καύση λίπους, ενίσχυση μνήμης αλλά και πρόληψη πολλών ασθενειών!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 464 ΦΟΡΕΣ

Για άνδρες και γυναίκες!

Γράφει η
Κατερίνα Παπασάββα- Λαμπαδάκη*
Αισθητικός

Η άσκηση, σε συνδυασμό με την διατροφή επιτυγχάνει την απώλεια σωματικού βάρους.
Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ακολουθώντας συγκεκριμενη διατροφη για απώλεια βάρους δέν επιτρέπεται η άσκηση. Ομως αυτή η αντίληψη ειναι λανθασμένη, γιατι χωρις άσκηση με την απώλεια βάρους χάνεται και μυική μάζα.

Η μυική μάζα ειναι ταυτόσημη του μεταβολισμού, απαραίτητη για την βελτίωση της ευλυγισίας, τη μυική ενδυνάμωση, την επιβράδυνση απώλειας οστικής μάζας, επιδρά θετικά στον μεταβολισμό και γενικότερα στην ποιότητα ζωής!

Όσο μεγαλύτερη μυική μάζα τόσο καλύτερος μεταβολισμός δηλ. ο οργανισμός κάνει περισσότερες καύσεις!
Έτσι, υιοθετώντας παράλληλα με το πρόγραμμα απώλειας βάρους και ένα πρόγραμμα άσκησης, εξασφαλίζουμε ότι δε θα προκαλέσουμε φθορά στη μυϊκή μας μάζα και κατά συνέπεια στον μεταβολισμό μας.
Επειδή πολλές φορές δέν υπάρχει χρόνος για καθημερινη επίσκεψη στο γυμναστήριο, μια ΝΕΑ Τεχνολογία εμφανίσθηκε πρόσφατα η ΗΙ-ΕΜΤ Υψηλής Εντασης , Στοχευμενα Ηλεκτρομαγνητικά κύματα (High Energy Focused Electromagnetic Wave) για άνδρες και γυναικες.

Με τη νέα αυτή μέθοδο επιτυγχάνεται η αύξηση μυικής μάζας, καύση λίπους, γράμμωση μυών μέσω της τεχνητής πρόκλησης 20 με 30 χιλιάδων μυικων συστολών με μεγάλη ταχύτητα,που ισοδυναμούν με έως 4 ωρες ενεργητικης γυμναστικής, χωρίς να χρησιμοποιείται ψύξη ή θερμότητα, ακτινοβολία ή ιόντα.
Επιτυγχάνεται έντονη μυική ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση λίπους στα σημεια εφαρμογής. Δεν υπάρχει κίνδυνος καψίματος, οιδήματος κλπ. βλαβών. Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά, είναι ανώδυνη, ξεκούραστη, προκαλώντας έως και 15% αύξηση της μυικής μάζας.
Το άτομο είναι ξαπλωμένο και εφαρμόζονται με ειδικούς ιμάντες οι 2 κεφαλές στα σημεία που θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή. Απαιτουνται 2 συνεδρίες την εβδομάδα!

Τα οφέλη από το χτίσιμο μυικής μάζας είναι η μείωση της παχυσαρκίας, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους, η διαμορφωση και σωστή γράμμωση του σώματος, τη σύσφιξη, τη πρόληψη της γήρανσης, τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης του οργανισμού, τη μείωση του χρόνιου πόνου στις αρθρώσεις και στους μυς, βοηθά στην ομαλή και σωστή κυκλοφορία του αιματος, στην πρόληψη του σακχαρώδη διαβήτη, στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, στην πρόληψη καρδιακών παθησεων, στην καλή λειτουργία των εντέρων, στην ενίσχυση της μνήμης και πρόληψη της άνοιας!

Μπορεί να εφαρμοσθεί σε άνδρες και γυναίκες στην κοιλιά (άνω, κάτω και πλάγια)για μείωση του λίπους, συσφιξη και γράμμωση κοιλιακών μυών, για σύσφιξη της χαλαρής κοιλιάς, στους γλουτούς για ανόρθωση και αυξηση γλουτών, στα μπράτσα, (δικεφάλους, τρικεφάλους), στην πλάτη, στους προσαγωγούς για μείωση λίπους και σύσφιξη και στους μηρούς.

* Πτυχ/χος Αθηνών και Βιέννης, υπεύθυνη του κέντρου Ομορφιάς και Υγείας katerinadayspa στη Ρόδο,οδός Μεγ. Κων/νου 30,τηλ.22410-31016 και 29504.
www.katerinadayspa.gr

Διαβάστε ακόμη

Παγκόσμια Ημέρα Υπέρτασης 2024, «Μάιος Μήνας Μέτρησης»

Πίτουρο ρυζιού: Η νέα υπερτροφή με τις αντικαρκινικές ιδιότητες

Πώς επηρεάζουν την όραση τα αντιβιοτικά

Πώς τα τυχερά παιχνίδια επηρεάζουν τον εγκέφαλο-Οι «παγίδες» του τζόγου στην υγεία

Θυμώνετε συχνά; «Καραδοκεί» το εγκεφαλικό

Ποια είναι τα οφέλη του λεμονιού στην υγεία

Σχετίζεται η μοναξιά με την ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη

Φυτικά υποκατάστατα: Πώς να τα επιλέξεις