Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στο ΚΕΚ Γεννηματάς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στο ΚΕΚ Γεννηματάς

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις εκπαιδευτών ενηλίκων στο ΚΕΚ Γεννηματάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 419 ΦΟΡΕΣ

Το Αυτοδιοικητικό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Γ. Γεννηματάς Α.Ε.», καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες που επιθυμούν να συνεργαστούν με το ΚΕΚ. για τη διεξαγωγή σεμιναρίων να δηλώσουν έγκαιρα την διαθεσιμότητα και την επιθυμία τους να συνδράμουν με τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους τη νέα εκπαιδευτική περίοδο Νοεμβρίου 2021-Μαΐου 2022.

Οι θεματικές εκπαίδευσης των σεμιναρίων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο υλοποίησης των έργων «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» στους Νομούς Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από ιδίους πόρους είναι:

Ξένες γλώσσες, Τουριστικά επαγγέλματα, Marketing και Προώθηση Προϊόντων–Υπηρεσιών, Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού, Βελτίωση ψηφιακών δεξιοτήτων, Φωτογραφία, Γαστρονομία, Τεχνικές Bartender και Barista, Μεταποίηση τροφίμων και ποτών, Αγροτικά Επαγγέλματα, Παραδοσιακές τέχνες-Χειροτεχνία, Τοπική Ιστορία και Λαογραφία, Εκμάθηση Ελληνικών, Ανάπτυξη και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ενδυνάμωση και κατάρτιση εκπαιδευτικών, Παροχή Πρώτων Βοηθειών, Σωματική και ψυχική υγεία, Διαχείριση Κρίσεων και Προστασία Περιβάλλοντος, κ.α.

Κατά το α’ εξάμηνο του 2021 περισσότεροι από 125 εκπαιδευτές συνεργάστηκαν με το ΚΕΚ υλοποιώντας 342 εκπαιδευτικά προγράμματα στο Νότιο Αιγαίο.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται ηλεκτρονικά το διάστημα 21 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΚ www.kek-gennimatas.gr στην επιλογή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Παρακαλούνται οι ήδη εγγεγραμμένοι εκπαιδευτές στα μητρώα του ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» να δηλώσουν εκ νέου τη διαθεσιμότητά τους.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις λόγω της πανδημίας της COVID 19, το ΚΕΚ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.» θα υλοποιήσει τόσο εξ αποστάσεως διαδικτυακά σεμινάρια όσο και διά ζώσης προγράμματα τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως αυτά διαμορφώνονται από τις εκάστοτε συγκυρίες.

Διαβάστε ακόμη

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Μοναδική γιορτή επιστήμης και τεχνολογίας, στο 1ο Γ.Ε.Λ. ΡΟΔΟΥ «Βενετόκλειο»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο Π.Μ.Σ. με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»

Πρωτότυπη ενδοσχολική επιμόρφωση του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου