Aθωώθηκαν για την πίστα motocross

Aθωώθηκαν για την πίστα motocross

Aθωώθηκαν για την πίστα motocross

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2553 ΦΟΡΕΣ

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου πέντε αθλητές του “motocross” και ένας ιδιοκτήτης μηχανημάτων βαρέων τύπου που κατηγορούνταν για την εκχέρσωση δημόσιας αναδασωτέας δασικής έκτασης στη Ρόδο για τη δημιουργία πίστας “motocross”.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η πίστα δημιουργήθηκε στις παρυφές της πόλης της Ρόδου με μηχανήματα που χρησιμοποίησε ο ένας εκ των κατηγορουμένων στις 16 Ιανουαρίου 2018, προκειμένου ο συγκεκριμένος χώρος να χρησιμοποιείται από τους λοιπούς πέντε κατηγορούμενους – αθλητές για τις προπονήσεις τους.

Σε βάρος των εμπλεκομένων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για εκχέρσωση δημόσιας αναδασωτέας δασικής έκτασης και ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία στην πράξη αυτή και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.
Η δίκη έγινε προχθές και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Κατερίνας Λυρίου, Γιώργου Κυπραίου, Μανώλη Κουτσούκου και Γιώργου Κακακιού απάλλαξε από τις κατηγορίες τους έξι εμπλεκόμενους, κρίνοντάς τους αθώους.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του