Βγήκε νικητής από τη μάχη με τον κορωνοϊό ο ταξίαρχος ε.α. Αντώνης Τζαμπάζης

Βγήκε νικητής από τη μάχη με τον κορωνοϊό ο ταξίαρχος ε.α. Αντώνης Τζαμπάζης

Βγήκε νικητής από τη μάχη με τον κορωνοϊό ο ταξίαρχος ε.α. Αντώνης Τζαμπάζης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2335 ΦΟΡΕΣ

Ευχαριστήρια επιστολή σε γιατρούς και νοσηλευτές

Για την περιπέτεια της υγείας του, όταν νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, αναφέρθηκε χθες με επιστολή του στη «Ροδιακή» ο ταξίαρχος ε.α. Αντώνης Τζαμπάζης.

Ο ίδιος, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, σε όλους όσοι βοήθησαν για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε και ιδιαίτερα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσηλευτικού μας ιδρύματος στη Ρόδο.

Στην επιστολή του αναφέρει συγκεκριμένα:
«Με την παρούσα επιστολή και μετά τη νοσηλεία μου από 13 μέχρι και 18 Νοεμβρίου 2021 λόγω Covid-19, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου αφενός να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να ευχαριστήσω το παρακάτω ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Α' Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, κ.κ.: Βολονάκη Κατερίνα ιατρό, Αναστασίου Έφη ιατρό, Διακονικόλα Δέσποινα ιατρό, Τζοράκη Μαρία ιατρό, Καρίκη Άρη ιατρό, Γόμπο Γεώργιο ιατρό, Αρνά Νικόλαο ιατρό, Μπακίρη Παρασκευή προϊσταμένη, Παπαποστόλου Ιωάννη νοσηλευτή, Χαλκίδου Δήμητρα νοσηλεύτρια, Φτάκλα Καθολική νοσηλεύτρια, Δημάρχου Ειρήνη νοσηλεύτρια, Νείλου Αθηνά νοσηλεύτρια, Παναγιώτου Ελευθερία νοσηλεύτρια, Παπανικολάου Ελευθερία νοσηλεύτρια, Πανταζόγλου Ζηνοβία νοσηλεύτρια, Τσώρο Γεώργιο νοσηλευτή, Κορκίδα Κούλα βοηθό θαλάμου, για την άριστη από κάθε άποψη ιατρική κι ανθρώπινη από κάθε πλευρά φροντίδα, προσωπικά σε μένα κι εξίσου σε όλους τους νοσηλευόμενους κι αφετέρου να προτρέψω, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου κι αφού βίωσα όλη αυτή τη σκληρή προσωπική και πολύ δύσκολη μάχη αλλά και τις εξειδικευμένες και στοχευμένες κι εξίσου δύσκολες προσπάθειες του ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού της Κλινικής απέναντι στον αόρατο κι επικίνδυνο ιό, όλες κι όλους, όσες κι όσους ακόμη διστάζουν να σπεύσουν και να εμβολιαστούν, για ν' απαλλαγούμε επιτέλους απ' αυτή τη γενική και σκληρή δοκιμασία!

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου αν δεν ευχαριστούσα τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ρουμάνη Γρηγόριο και τον Διευθυντή της Κλινικής κ. Καραταπάνη Στέλιο!

Ευγνώμων
Αντώνης Τζαμπάζης
Ταξίαρχος ε.α.».

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων