Ρόδος: Παντρεύτηκε στα 16, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 έπιασε δισέγγονο και πρόσφατα σήκωσε το πρώτο του τρισέγγονο!

Ρόδος: Παντρεύτηκε στα 16, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 έπιασε δισέγγονο και πρόσφατα σήκωσε το πρώτο του τρισέγγονο!

Ρόδος: Παντρεύτηκε στα 16, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 έπιασε δισέγγονο και πρόσφατα σήκωσε το πρώτο του τρισέγγονο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 16806 ΦΟΡΕΣ

Ο 76χρονος από τ’ Αφάντου ευχαριστεί τον Θεό και την οικογένειά του

Ρεπορτάζ: Γιώργος Νικολής

Από τις σπάνιες ίσως περιπτώσεις σε όλη τη χώρα, είναι αυτή του 76χρονου Αφαντενού Ανθούλα Ελευθέριου του Θεοδώρου, ο οποίος παντρεύτηκε στα 16 του χρόνια κάνοντας μια μεγάλη κι ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία πριν από μερικούς μήνες του χάρισε και το πρώτο του τρισέγγονο!

Ο κος Λευτέρης, μίλησε χθες στη «Ροδιακή» και τον Γιώργο Νικολή και μοιράστηκε έτσι τη χαρά του για το γεγονός ότι ο Θεός τον αξίωσε να γίνει πατέρας, παππούς και προπαπούς και πρόσφατα μάλιστα να σφίξει στην αγκαλιά του και το πρώτο του τρισέγογονο!

Παντρεύτηκε στα 16 του χρόνια, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 έπιασε το πρώτο του δισέγγονο και πρόσφατα σήκωσε το πρώτο του τρισέγγονο!

Ο κύριος Ανθούλας Ελευθέριος του Θεοδώρου είναι ένας απλός άνθρωπος που ζει ταπεινά στην περιοχή των Αφάντου της Ρόδου.

Μετά από μια εργασιακή ζωή αρκετών ετών στην οικοδομή και στα ξενοδοχεία, σήμερα είναι 76 ετών συνταξιούχος και απολαμβάνει πλέον την καθημερινότητά του μαζί με τη μεγάλη οικογένειά του.

Πρόκειται σίγουρα για ένα τόσο σπάνιο αλλά και ευτυχές γεγονός, να μπορέσει δηλαδή κάποιος στα 76 του χρόνια να αποκτήσει τρισέγγονο!

Ο ίδιος θέλησε να περιγράψει μιλώντας στη «Ροδιακή» και τον Γιώργο Νικολή, πώς νιώθει που απέκτησε τρισεγγονάκι:

«Παντρεύτηκα μικρός, στα 16 μου χρόνια και σε ηλικία 21 ετών είχα ήδη τρία παιδιά. Όταν έγινα 31 ετών έγινα παππούς και σε ηλικία 52 ετών είχα το πρώτο μου δισέγγονο. Σήμερα έχω 10 εγγόνια, 10 δισέγγονα και στην ηλικία που είμαι σήμερα (76 ετών), έχω και το τρισέγγονό μου που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Νιώθω πολύ υπερήφανος για τη μεγάλη ελληνική οικογένειά μου και φυσικά για τα εγγόνια, δισέγγονα και το τρισέγγονό μου που είναι ένα κοριτσάκι.

Ως συνταξιούχος περνώ τον χρόνο μου με την οικογένεια και πάω στο καφενείο του χωριού μου να παίξω «πιλόττα» με τους φίλους μου, καθώς επίσης και να πηγαίνω στο χωράφι μου όπου ασχολούμαι με αγροτικές εργασίες.

Ο πατέρας μου ο Θόδωρος Ανθούλας απέκτησε επτά παιδιά, πέντε αγόρια, μεταξύ αυτών και εγώ και δύο κορίτσια. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια αλλά είμαι ο μόνος από τα επτά αδέλφια που έχω φτάσει να έχω και τρισέγγονο.

Εύχομαι να είμαστε καλά και όλος ο κόσμος και να έχουμε υγεία και να μπορούμε να ζούμε ειρηνικά με τις οικογένειές μας και τα παιδιά και εγγόνια μας, τα οποία και είναι η συνέχεια των γενεών μετά από εμάς.

Εκτιμώ πολύ εσένα, Γιώργο, που θέλησες να μου κάνεις αυτήν τη συνέντευξη για την εφημερίδα «ΡΟΔΙΑΚΗ» και νιώθω υπερήφανος για την οικογένειά μου και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες

Πολλές οι «παρθένες» παραλίες στα Δωδεκάνησα που εντάσσονται στις... απάτητες