Eurowings: Σύνδεση με Ρόδο από τη νέα βάση στη Στοκχόλμη

Eurowings: Σύνδεση με Ρόδο από τη νέα βάση στη Στοκχόλμη

Eurowings: Σύνδεση με Ρόδο από τη νέα βάση στη Στοκχόλμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

H θυγατρική του γερμανικού ομίλου Lufthansa, Eurowings, πραγματοποίησε την πρώτη της πτήση από το νέα βάση της στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης, την πρώτη βάση της εταιρίας στη Β. Ευρώπη, προσφέροντας συνδέσεις με δημοφιλείς προορισμούς της Μεσογείου ανάμεσα στους οποίους είναι και Ελληνικοί.

Ειδικότερα, ο αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί, από τη νέα του βάση, πτήσεις προς Ηράκλειο, Ρόδο και Μύκονο, αλλά και Λάρνακα. Επιπλέον συνδέσεις να προσφέρονται και προς Πάλμα ντε Μαγιόκα, Αλικάντε και Μάλαγα.

Άλλοι προορισμοί που θα εξυπηρετούνται από τη Στοκχόλμη είναι το Μπέρμιγχαμ, η Πράγα, η Ρώμη, η Νίκαια, το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ.

Η πρώτη πτήση από τη Στοκχόλμη πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου με προορισμό τη Βαρκελώνη. Η Στοκχόλμη αποτελεί την 11η βάση της εταιρίας στην Ευρώπη και την πέμπτη εκτός της εσωτερικής αγοράς της, της Γερμανίας. Οι υπόλοιπες βάσεις της βρίσκονται στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, στην Πράγα, στην Πρίστινα και στο Σάλτσμπουργκ.

Η Σουηδία είναι μια αγορά που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιότητά μας ως αερομεταφορέα χαμηλού κόστους για την Ευρώπη, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurowings, Jens Bischof, ενώ πρόσθεσε ότι σε καιρούς αβεβαιότητας, πολλοί ταξιδιώτες αναζητούν εκτός από το φθηνό εισιτήριο και έναν αερομεταφορέα που μπορούν να εμπιστευθούν σε επίπεδο ασφάλειας, αξιοπιστίας και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Πηγή: tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο