Επιστολή των ομάδων στην ΕΠΣΔ: Απειλούν με αποχώρηση από το κύπελλο Δωδεκανήσου!

Επιστολή των ομάδων στην ΕΠΣΔ: Απειλούν με αποχώρηση από το κύπελλο Δωδεκανήσου!

Επιστολή των ομάδων στην ΕΠΣΔ: Απειλούν με αποχώρηση από το κύπελλο Δωδεκανήσου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 253 ΦΟΡΕΣ

Να διεξαχθεί νωρίτερα ο τελικός του κυπέλλου καθώς θα γίνουν «δυσβάστακτες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών», ζητούν με επιστολή τους στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, οι ομάδες που εξακολουθούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Απειλούν μάλιστα ακόμα και με αποχώρηση αν το αίτημα τους δεν ικανοποιηθεί. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν τα εξής:

«Αγαπητά μέλη της Ε.Ε της ΕΠΣΔ.
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις αποφάσεις μας για τα επερχόμενα παιχνίδια κυπέλου. Όπως ήδη γνωρίζετε το πρωτάθλημα η κανονική διάρκεια του έχει ολοκληρωθεί. Εμείς είμαστε οι ομάδες Άρης Αρχαγγέλου, Αναγέννηση Ασφενδιού, Κλεάνθης, Φοίβος, Αστέρας Παστίδας, ΑΟ Πυλίου (ΑΕΡΑ, ΙΑΛΥΣΟΣ) που συνεχίζουμε στον θεσμό του κυπέλου.

Όμως λόγω του γεγονότος ότι ξεκινούν οι αγώνες των play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή Δωδεκανήσου και στην συνέχεια οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία ο τελικός του κυπέλου θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαίου. Αυτό σημαίνει ότι οι υπογράφοντες είναι όμηροι των δεδομένων αυτών με συνέπεια να γίνετε δυσβάσταχτη η συνέχιση των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών μας σε συνδυασμό με το άνοιγμα της νέας σεζόν, και την επέκταση δυο επιπλέον μηνών των υποχρεώσεων μας απέναντι στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τμήμα.

Άρα περισσότερα έξοδα για όλους μας αλλά και αναμονή η οποία δεν βοηθά σε τίποτα. Η πρόταση μας είναι να γίνει ποιο γρήγορα ο τελικός Δωδεκανήσου σε ποιο κοντινή ημερομηνία σε αντίθετη περίπτωση τότε είμαστε υποχρεωμένοι να αποχωρήσουμε. Επειδή δεν θέλουμε να απαξιωθεί ο θεσμός του κυπέλου καλό θα ήταν αν και εφόσον τα σωματεία που έχουν υποχρεώσεις ή έστω ο πρωταθλητής που θα πάει στους αγώνες κατάταξης ανόδου Γ’ εθνικής να αποχωρήσει από το κύπελλο ώστε να διευκολυνθούν οι υπόλοιπες ομάδες και να γίνει ο τελικός όπως αναφέραμε σε ποιο κοντινή ημερομηνία. Είναι δύσκολο να κρατηθούν παίκτες μετά το τέλος του πρωταθλήματος ενώ και οικονομικά μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις μας.

Γνωρίζουμε ότι αυτό που ζητάμε δεν είναι μέσα στο fair play αλλά από την άλλη και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να εξαθλιωθούμε οικονομικά. Τα προβλήματα που έφερε η πανδημία τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς δεν μας βοήθησαν να έχουμε διάφορες πηγές εσόδων με αποτέλεσμα το δίμηνο που θα αναγκαστούμε να διατηρήσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε εγρήγορση θα μας κοστίσει ακριβά.

Σας καλούμε να δείτε με σοβαρότητα την πρόταση μας και να αποφασίσετε με βάση την κοινή λογικό και το συμφέρον των ομάδων».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή