«Κακιά Σκάλα» προς Αντώνη Μαρτίνη: «Για τη Ρόδο τελειώσατε οριστικά!»

«Κακιά Σκάλα» προς Αντώνη Μαρτίνη: «Για τη Ρόδο τελειώσατε οριστικά!»

«Κακιά Σκάλα» προς Αντώνη Μαρτίνη: «Για τη Ρόδο τελειώσατε οριστικά!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 663 ΦΟΡΕΣ

Με νέα της επιστολή, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Κακιά Σκάλα» δείχνει ουσιαστικά την επιθυμία της ο μεγαλομέτοχος Αντώνης Μαρτίνης να μην ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά της ομάδας από εδώ και στο εξής, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο με τον οποίο οι «πράσινοι» τερμάτισαν το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά, όλο το κείμενο αναφέρει τα εξής:

«Επιτέλους για εμάς τους φιλάθλους της Ρόδου το πρωτάθλημα της Super League 2 τελείωσε. Έχοντας πλέον ολοκληρωθεί το φετινό «μαρτύριο» για την ομάδα μας, ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες με αποκορύφωμα την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2018, στο άκουσμα της είδησης ότι ο τωρινός μεγαλομέτοχος θα εμπλακεί και πάλι στα κοινά της αγαπημένη μας Ρόδου, δεν κρύβουμε πως ήρθαν στο μυαλό μας εφιαλτικές μνήμες παλαιότερων ετών (2010-2011) που ουσιαστικά οδήγησαν στη διάλυση της ομάδας και την επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από 13 χρόνια.
Παρά τους φόβους, τις αμφιβολίες και τις διαφωνίες αυτό το οποίο κυριάρχησε είναι η αγάπη μας γι’ αυτή την ομάδα, γι’ αυτήν ιδέα που λέγεται

ΡΟΔΟΣ. Έτσι, τα αφήσαμε όλα στην άκρη, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη συσπείρωση, βάζοντας ουσιαστικά πλάτη στην καχυποψία που υπήρχε προς το πρόσωπό του, έχοντας ως μεγάλο όνειρο την επιστροφή της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΡΟΔΟΥ εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται. Και πράγματι σε τρία χρόνια καταφέραμε να πάρουμε ισάριθμες ανόδους, φτάνοντας ως τη Super League 2, κάτι το οποίο αναμφίβολα αναγνωρίζουμε.

Βέβαια, τα όσα συνέβησαν στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος με τις πλαστές κάρτες υγείας (από στενό έως τότε συνεργάτη σου που σαν άλλος Ιούδας πούλησε εσένα και την ομάδα για τριάντα αργύρια) ήταν η αρχή της φετινής εφιαλτικής χρονιάς που βιώσαμε. Ο κόσμος της Ρόδου και ιδιαίτερα η «Κακιά Σκάλα» στάθηκε δίπλα σου στον πόλεμο που δέχθηκες εσύ προσωπικά αλλά και η ομάδα από άτομα εντός και εκτός νησιού. Με τη συμπαράσταση όλων μας κατάφερες να κερδίσεις και αυτή την δύσκολη μάχη.

ΟΜΩΣ. Κύριε μεγαλομέτοχε, ξεκινώντας τη φετινή χρονιά και ενώ γνώριζες τις περσινές σου οικονομικές εκκρεμότητες που είχες αφήσει, η έπαρση και η αλαζονεία που σε διακατέχουν, σε οδήγησαν στη δημιουργία ενός τεράστιου μπάτζετ που όπως αποδείχθηκε δεν μπορούσες να αντεπεξέλθεις. Ειδικότερα, από τον Γενάρη και έπειτα ξεκίνησε μια τραγελαφική κατάσταση, ένα καλοπαιγμένο έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές του παρελθόντος που είχε ως αποτέλεσμα η αγαπημένη μας Ρόδος να διασύρεται ανά την Ελλάδα. Κύριε «πρόεδρε», πώς είναι δυνατόν να ανακοινώνατε την απόκτηση ποδοσφαιριστών, ενώ γνωρίζατε ότι υπήρχε απαγόρευση μεταγραφών;

Κύριε μεγαλομέτοχε, η ομάδα από το τέλος Οκτωβρίου είχε στο ενεργητικό της μόλις ένα τερματοφύλακα που να μπορεί να αγωνιστεί.
Πώς είναι δυνατόν εσείς και οι συνεργάτες σας που καταστρώσατε αυτό τον «υποδειγματικό» σχεδιασμό να μην είχατε προνοήσει γι’ αυτό; Κύριε «πρόεδρε», παρότι ξέρατε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, προχωρούσατε και σε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, μειώνοντας το δυναμικό της ομάδας. Κύριε μεγαλομέτοχε, όπως αποδείχθηκε δεν μπορούσατε να καλύψετε οικονομικά ούτε τους 18 που έμειναν αρχικά, ούτε τους 16 στην συνέχεια, αλλά και ούτε τους 12 που έμειναν μέχρι το τέλος. Κύριε «πρόεδρε», κατάφερες με τη συμπεριφορά σου να διώξεις τον ένα και μοναδικό τερματοφύλακα που είχε παραμείνει, ο οποίος μάλιστα έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια, αγωνιζόμενος στα περισσότερα παιχνίδια ως τραυματίας.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε ροτέισον με τους ποδοσφαιριστές για να καλύψουμε τη θέση αυτή, βγάζοντας μάλιστα εσείς ο ίδιος υπερηφάνεια γι’ αυτό. Κύριε μεγαλομέτοχε, κατάφερες για ακόμα μια φορά να γίνουμε το επίκεντρο στα αθλητικά μέσα της Ελλάδας και πάλι για όχι καλό λόγο. Κύριε «πρόεδρε», η ιστορία έγραψε ότι η αγαπημένη μας Ρόδος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επίσημο αγώνα και μάλιστα εντός έδρας, γράφοντας έτσι την πιο «μαύρη» σελίδα στα 54 χρόνια ζωής της.

Γι’ αυτόν τον ξεφτιλισμό μοναδικός υπαίτιος είστε εσείς. Κύριε μεγαλομέτοχε, δυστυχώς τα όσα συνέβησαν την φετινή χρονιά κατάφεραν να σβήσουν όλα όσα πέτυχες τα προηγούμενα χρόνια με τις συνεχείς ανόδους. Κύριε «πρόεδρε», διατυμπανίζατε όλα αυτά τα χρόνια πως πήρατε την αγαπημένη μας Ρόδος σε μια γαλανή σακούλα, την οποία ξεχάσετε ότι εκεί την είχατε αφήσει πρώτα εσείς. Κύριε μεγαλομέτοχε, σε πρόσφατη συνέντευξή σας αναφέρατε ότι το επίπεδο των παιδιών της Κακιάς Σκάλας δεν είναι για τη Super League 2. Αυτά τα παιδιά, ήταν που σας στήριξαν τόσο στα εύκολα όσο κυρίως στα δύσκολα και σου πρόσφεραν με προσωπικές θυσίες την όποια βοήθεια ζήτησες.

Κύριε «πρόεδρε», επειδή προφανώς ξεχνάς εύκολα να σου θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη εμπλοκή σου με την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΡΟΔΟ, αυτά τα παιδιά μαζί με το απλό φίλαθλο κόσμο του νησιού που αγαπάει αυτή την ομάδα διοργανώσαμε τη μεγαλύτερη εκδρομή που έχει υπάρξει έως και σήμερα από τη Δωδεκάνησο (3.000 κόσμος στη Νέα Σμύρνη). Επίσης, όσες φορές το Δημοτικό Στάδιο έχει γεμίσει από κόσμο είναι από αυτά τα παιδιά και τον απλό φίλαθλο που αγαπάει τη ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ. Κύριε μεγαλομέτοχε, το μόνο που έχετε μάθει είναι να ψάχνετε για φαντάσματα και να διώχνετε τον κόσμο από κοντά σας. Θυμηθείτε την εικόνα κατά την επιστροφή σας στα κοινά της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΡΟΔΟ και στη συνέχεια αναρωτηθείτε ποιος ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκε αυτός ο κόσμος. Κύριε «πρόεδρε», δεν ξέρουμε αν τελικά αυτά τα παιδιά δεν κάνουν για τη Super League 2, το μόνο σίγουρο είναι ότι ΕΣΕΙΣ δεν κάνετε για ΠΟΥΘΕΝΑ.

Γι’ αυτό από εδώ και στο εξής σας απαγορεύουμε να ξανά σχολιάσετε οτιδήποτε γι’ αυτά τα παιδιά που έχουν περάσει τόσα και παρ’ όλα αυτά είναι εκεί και δίνουν την ψυχή τους (όσοι απέμειναν). Κύριε μεγαλομέτοχε, η ΡΟΔΟΣ δεν ήταν ποτέ «άρρωστη» όπως δηλώσατε. Εσείς την κάνετε ΑΡΡΩΣΤΗ! Κύριε «πρόεδρε», κύριε μεγαλόμετοχε, για μας είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Γι’ αυτό σας καλούμε να πράξετε έστω για μια φορά το αυτονόητο και να οδηγήσετε την ομάδα όπως προβλέπεται σε γενική συνέλευση και εκλογές του Α.Σ. Ρόδος.

Υ.Γ. Από το καλοκαίρι περιμένουμε να ονοματίσετε τους υπεύθυνους για τις πλαστές κάρτες υγείας. Ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχετε βρει το σθένος να το πράξετε. Γιατί άραγε;

Υ.Γ.1. Η «Κακιά Σκάλα» ήταν, είναι και θα είναι δίπλα σε όποιον προσπαθεί για το καλό της ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΡΟΔΟΥ. Θα είναι όμως και απέναντι, σε όποιον παίζει και διακωμωδεί την ΙΣΤΟΡΙΑ της.
Υ.Γ.2. Η θέση μας είναι στην εξέδρα και στα ΤΙΜΗΜΕΝΑ μας σκαλιά. Η δική σας είναι να προασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας. Τελικά, αποδείξατε ότι η θέση σας είναι στο Facebook.

Y.Γ.3. Μπορεί να μην πήραμε το πρωτάθλημα της Super League 2 όπως λέγατε, αλλά τουλάχιστον πήραμε το μεγάλο πρωτάθλημα στις ανακοινώσεις και τις απαντήσεις.
Υ.Γ.4. Τελικά, όχι μόνο το ασανσέρ χάλασε, αλλά κοπήκαν και τα σχοινιά και είναι σε ελεύθερη πτώση.
Υ.Γ.5 Γι’ όλα φταίνε οι φίλαθλοι, η «Κακιά Σκάλα», ΟΙ ΑΛΛΟΙ αλλά ποτέ ΕΣΥ. Σε ικανοποιεί αυτό; Αν ναι, συνέχισε έτσι. Αλλά ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.

Υ.Γ.6 Τη ΡΟΔΟ την ανέλαβες ΚΑΘΑΡΗ με μοναδικό «αγκάθι» ένα πρόστιμο 2000€. Δεν ζητάμε, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να την παραδώσεις καθαρή από χρέη όπως την ανέλαβες από τη γαλανή σακούλα.
Υ.Γ.7 Στις πρώτες σου δηλώσεις το 2018 είχες τονίσει ότι θα αλλάξεις μέχρι και τα πλακάκια. Τελικά, κατάφερες να μας αλλάξεις μόνο τα φώτα.
Υ.Γ.8. Σεβόμαστε το κάθε ευρώ που έχει βάλει ο καθένας σ’ αυτή την ομάδα. Οι αξίες, η ηθική και ο σεβασμός αυτό του συλλόγου είναι πάνω από κάθε οικονομική συνεισφορά.

Υ.Γ.9 Μια ωδή σε όποια ομάδα πέσει και πάλι στα χέρια σας στο μέλλον. Για τη ΡΟΔΟ όμως τελειώσατε οριστικά!
Υ.Γ.10 Η ΡΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! Η ΡΟΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!
Κύριε μεγαλομέτοχε, κύριε «πρόεδρε»,
Με αγάπη,
Τα παιδιά
της “Κακιάς Σκάλας!”

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους