Νέα Λέσχη Lions ιδρύεται στο Καστελλόριζο - Προβάλλεται η ελληνικότητα του νησιού σε όλο τον κόσμο

Νέα Λέσχη Lions ιδρύεται στο Καστελλόριζο - Προβάλλεται η ελληνικότητα του νησιού σε όλο τον κόσμο

Νέα Λέσχη Lions ιδρύεται στο Καστελλόριζο - Προβάλλεται η ελληνικότητα του νησιού σε όλο τον κόσμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 614 ΦΟΡΕΣ

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της Λέσχης Lions Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία παραρτήματος της Λέσχης (Branch) στο νησί, μετεξελίσσεται σε Λέσχη, με δυνατότητα να συμμετέχουν ως μέλη κάτοικοι του νησιού αλλά και όσοι κατάγονται από το νησί αλλά διαμένουν εκτός του νησιού, ακόμη και στο εξωτερικό, σε ποσοστό 20%.

Με τη στήριξη του Κυβερνήτη Νοτίου Ελλάδος και νήσων DG Μιχάλη Κλεισαρχάκη, η Λέσχη της Ρόδου ολοκλήρωσε το έργο της, συμβάλλοντας στη δημιουργία της αυτόνομης Λέσχης με τη διεθνώς αναγνωρισμένη ονομασία “Lions Club of Kastelorizo Greece Virtual”.

Η Λέσχη του Καστελλορίζου, ανήκει πλέον σε μια ομάδα 48.000 λεσχών σε περισσότερες από 200 χώρες και προβάλλει με τον τρόπο αυτό τις ρίζες και την ελληνικότητά της.

Με την ευκαιρία αυτή, θα παραστούν στον εορτασμό του πολιούχου, του νησιού το τριήμερο 20-22 Μαΐου, ο Κυβερνήτης με αξιωματούχους του «Λαϊονισμού», την ηγεσία και μέλη της Λέσχης της Ρόδου, για να συναντήσουν τα μέλη της νέας Λέσχης και να προγραμματίσουν τις επόμενες δράσεις.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στο νησί, ο Κυβερνήτης με έξοδα των Lions φρόντισε να ανακαινισθεί υφιστάμενος χώρος στο πολυδύναμο ιατρείο του νησιού, όπου θα τοποθετηθεί μηχάνημα μέτρησης της γλυκοζυλιωμένης ΗΒ.

Οι Lions, εκτός από την αξία του μηχανήματος, που ανέρχεται στο ποσό των 2.000 ευρώ, θα αναλάβουν επίσης την προμήθεια των ταινιών μέτρησης, κάθε φορά που θα εξαντλούνται.

Τον Κυβερνήτη θα συνοδεύει και ο οφθαλμίατρος του «Κοινωνικού Οφθαλμιατρείου» των Lions για οφθαλμολογικές εξετάσεις των κατοίκων

Διαβάστε ακόμη

Τουρισμός: H Eλλάδα κερδίζει πόντους στην επιμήκυνση της σεζόν

Δρομολόγια προς Καστελλόριζο από τη Dodekanisos Seaways

Μήνυμα Δένδια από το Καστελόριζο για το Πάσχα: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»

Ο Νίκος Δένδιας κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της Κυράς της Ρω

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες

Το 8ο BEYOND BORDERS ταξιδεύει στην Αθήνα!