Ρόδος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για επικίνδυνους ελιγμούς με «γουρούνα» στην Παλιά Πόλη

Ρόδος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για επικίνδυνους ελιγμούς με «γουρούνα» στην Παλιά Πόλη

Ρόδος: Συνελήφθησαν δύο άτομα για επικίνδυνους ελιγμούς με «γουρούνα» στην Παλιά Πόλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1703 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν χθες το απόγευμα δύο Νορβηγοί ηλικίας 26 και 19 ετών αντίστοιχα οι οποίοι οδηγώντας τρίκυκλη μοτοσικλέτα (γουρούνα) έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς στα στενά της Παλιάς Πόλης προκαλώντας τρόμο σε πολίτες, επισκέπτες και επιχειρηματίες, ενώ προκάλεσαν και ζημιές σε οχήματα και στο μνημείο!

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι αλλοδαποί βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα συνέβησαν εντός των τειχών της Παλιάς Πόλης στη Ρόδο χθες το απόγευμα. Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε γουρούνα την οποία οδηγούσε ο 26χρονος. Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, ο αλλοδαπός κινούνταν σε στενό δρομάκι της Μεσαιωνικής Πόλης με επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές σε σταθμευμένες μοτοσικλέτες αλλά και σε τοιχίο, ενώ δεν απέφυγε τελικά την πρόσκρουση του οχήματος του σε σκαλωσιά που ήταν τοποθετημένη εκεί!

Πολίτες που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό επιχείρησαν να σταματήσουν το όχημα του 26χρονου, όμως εκείνος στην προσπάθεια του να διαφύγει έβαλε όπισθεν και κορνάροντας διέρχονταν ανάμεσα στους πολίτες. Ο αλλοδαπός κατάφερε με τον τρόπο αυτό να φθάσει στην πλατεία Σύμης όπου και αποβίβασε τον 19χρονο συνεπιβάτη του, ο οποίος πήρε ένα άλλο μοτοποδήλατο, και έτσι και οι δύο μαζί με τα οχήματα τους βγήκαν εκτός της Παλιάς Πόλης.

Ωστόσο είχε ειδοποιηθεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, αστυνομικοί του οποίου και κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο αλλοδαπούς. Σε έλεγχο που έγινε στους Νορβηγούς διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρει αλκοόλ, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, φθορά ξένης περιουσίας, μέθη και διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου όπου τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο.

Διαβάστε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας