Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 30χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 21χρονης Αγγλίδας

Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 30χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 21χρονης Αγγλίδας

Ρόδος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 30χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 21χρονης Αγγλίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1407 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε πριν από λίγο μετά την απολογία του ο 30χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας μετά από καταγγελία που έκανε η τελευταία σε βάρος του.

Ο 30χρονος, συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του κ.κ. Στέλιο Αλεξανδρή και Πολυξένη Χατζηγιάννη προσήχθη σήμερα το μεσημέρι ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος επανέλαβε τα όσα εξ αρχής έχει αναφέρει στις διωκτικές αρχές, ότι δηλαδή όλα όσα συνέβησαν έγιναν με τη θέληση της 21χρονης αλλοδαπής.

Πιο αναλυτικά, ο 30χρονος παραδέχτηκε πως πράγματι οι δύο αλλοδαπές μετέβησαν το βράδυ της 23ης Μαΐου στο κατάστημα που εργάζεται στη Λίνδο για να γιορτάσουν τα γενέθλιας της μίας εξ αυτών.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η 21χρονη ήταν αυτή που τον ρώτησε για το αν έχει προσωπική σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και πού θα μπορούσαν να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους και εκείνος τους πρότεινε ένα μαγαζί που μένει ανοιχτό έως αργά, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση αν θα περάσει και ο ίδιος από εκεί.

Ο 30χρονος πρόσθεσε πως πράγματι όταν τελείωσε τη δουλειά του πήγε με την παρέα του στο κατάστημα όπου βρίσκονταν οι αλλοδαπές, και τότε τους πλησίασαν η 21χρονη με τις φίλες.

Η δε καταγγέλλουσα του ζήτησε να δοκιμάσει το ποτό του και μάλιστα το ήπιε όλο, ενώ λίγη ώρα αργότερα τον πλησίασε και πάλι και άρχισε να του μιλάει και να του χαϊδεύει τα μαλλιά.

Τότε ο 30χρονος είπε πως τη ρώτησε τι ήθελε να κάνουν, αν ήθελε να πάνε κάπου πιο ήσυχα, εκείνη δέχτηκε και πήγαν σε παρακείμενο οίκημα που είναι υπό κατασκευή.

Ο κατηγορούμενος επεσήμανε επίσης ότι με την 21χρονη βγήκαν από το κατάστημα και τον κρατούσε εκείνη από το χέρι, ενώ για τα όσα ακολούθησαν δήλωσε ότι έγιναν με την θέληση της.

Σε ότι αφορά τη δήλωση ότι η 21χρονη πήγε να κάνει κακό στον εαυτό της, ο 30χρονος είπε πως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από τη δικογραφία ή από σημάδι στο σώμα της, όπως επίσης από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να μαρτυρά κακοποίηση πόσο δε μάλλον βιασμό, σε βάρος της καταγγέλλουσας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 2000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών